Workshop om løbeteknik


Vi vil gerne give vores kunder og samarbejdspartnere mulighed for at forbedre deres løbeteknik, og derfor tilbyder vi workshops, der har som formål at sikre løbere en effektiv løbeteknik med gode resultater til følge.

Hvis du gerne vil lære at løbe Natural Running eller blot vil forbedre din løbestil, så er her et rigtig godt tilbud! Når du arbejder korrekt med din løbeteknik, bliver du betydelig hurtigere samtidig med, at du er med til at forebygge skader.

Grib chancen, få noget inspiration og lidt at arbejde med, - og husk løbetøjet, for du får ikke lov at sidde stille! Alle kan være med til både workshops og personlige timer, der er intet krav om et vist niveau, når blot du har lysten til at arbejde aktivt med din løbestil. 

Til at undervise har vi allieret os med Mads Høyer, der har været på løbeteknikkursus og har en del undervisningserfaring. Udover at arbejde i butikken bruger Mads sin viden som fysioterapeut, når han underviser i løbeteknik. 
 
Personlig time
Du får en analyse af din nuværende måde at løbe på samt en masse praktisk træning med henblik på at forbedre din løbeteknik. Der berøres kun ganske lidt løbeteknik på et teoretisk plan, i stedet arbejdes der specifikt med teknikøvelser og balance/bevægelighed/styrke.  
 
Den personlige time giver dig:
  • En analyse af din nuværende løbestil og en beskrivelse af, hvad du gør rigtigt, og hvor din teknik kan optimeres.
  • En kort intro til hvordan vi skaber fremdrift, når vi løber.
  • Praktisk træning med henblik på at forbedre din løbestil.
  • Videooptagelser så vi kan se de forbedringer, du har opnået på en time.
  • Skriftlig rapport og forslag til træningsprogram.
 
Prisen for en personlig time er 500 kr. Følg med her på siden eller på Facebook hvor vi annoncerer datoer for workshops
 
Workshop
Hvis du ønsker mere baggrundsviden om løbeteknik, kan du deltage på en af vores løbeteknikworkshops med plads til 25 deltagere, hvor Mads Høyer gennemgår de grundlæggende teknikker i Natural Running og god løbeteknik. En workshop varer to timer, som fordeles mellem kort teoretisk intro samt praktisk træning i gode omgivelser. Workshoppen er gratis.
 
Følg med her på siden eller på Facebook hvor vi annoncerer datoer for workshops

 

     
  Helt små børn, der netop har lært at løbe, er de bedste Natural Runnere. De er endnu ikke præget i deres bevægemønstre af forældre, uheldigt fodtøj, angsten for at falde etc. De har kun deres kropsvægt og en vanvittig god fornemmelse af at være i – og ude af balance.

Mads Høyer er en del af Team Kaiser Sport - her under Etape Bornholm
 

Butik

Kom ind i vores fysiske løbebutik på Frederikssundsvej 143 og lad vores eksperter hjælpe dig med at finde skoen, der passer til netop din løbestil. Vi har også tøj, udstyr og meget mere.
 

Vælg den rigtige løbesko
Kaiser Løbetest
Book tid til køb af sko
Walkersko / gå-sko
Spørg vores eksperter

Klinik

Vi er specialister i at behandle og forebygge fodrelaterede skader og løbeskader. Vi laver dynamiske fodindlæg, har et hav af sportsbandager, og vores behandlere hjælper rigtig mange.
 

Fysioterapi

Osteopati

Dynamiske fodindlæg

Sportsbandager

Spørg vores eksperter

Træning

Vi har sammensat en række spændende træningstilbud, som vores fysioterapeuter står for. Vi gør meget ud af, at du skal kunne bruge træningen derhjemme.


 

Løbestilsanalyse
Fysioterapeutisk træning
Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort VISA MasterCard American Express JCB Maestro © Copyright Kaiser Sport og Ortopædi ApS · CVR nr: 31048230

Din indkøbskurv er tom