Walkersko / gå-sko


Undgå smerter og andre gener i fødderne ved at vælge et fornuftigt og funktionelt fodtøj til dagligdagen. Mange undervurderer det at passe på sine fødder – men husk at de skal bære dig rundt hele livet, de fortjener at blive behandlet pænt.
 
I Kaiser Sport og Ortopædi er vi specialister i fodrelaterede skader og ser mange patienter og kunder, der har behov for råd og vejledning om gode gå-sko til hverdagsbrug. Vi ved, at skoen er dit vigtigste redskab i kampen mod fodskader og smerter.
 
Den gode gå-sko passer på dine fødder
En god gå-sko er karakteriseret ved at have en god stødabsorberende sål og en forfodsgænge, der giver bedre afvikling, når du går. Hælkappen er stabil og smal og snørestykket højt. Herudover har den gode gå-sko en god pasform og føles komfortabel inden i.
 
Behagelige sko, der også afhjælper problemer
I butik og webshop har vi gode gå-sko til både kvinder, mænd og større børn. Det samme gælder sko til dig, der har problemer med fx slidgigt i knæ og hofter eller rygproblemer. Vi har sko, der kan bruges til hverdag og fest, kontor og klinik, - vi kan stort set dække ethvert behov.
 
Walkersko / gå-sko kaldes også…
Man kunne også kalde gå-skoen for sin hverdags- eller fritidssko.
 
Yderligere information
 


Walkersko/gå-sko fra Saucony - Integrity st. 2 til dame. Se flere i webshoppen
 

Walkersko/gå-sko fra New Balance - 574 til herre. Se flere i webshoppen
 

Butik

Kom ind i vores fysiske løbebutik på Frederikssundsvej 143 og lad vores eksperter hjælpe dig med at finde skoen, der passer til netop din løbestil. Vi har også tøj, udstyr og meget mere.
 

Vælg den rigtige løbesko
Kaiser Løbetest
Book tid til køb af sko
Walkersko / gå-sko
Spørg vores eksperter

Klinik

Vi er specialister i at behandle og forebygge fodrelaterede skader og løbeskader. Vi laver dynamiske fodindlæg, har et hav af sportsbandager, og vores behandlere hjælper rigtig mange.
 

Fysioterapi

Osteopati

Dynamiske fodindlæg

Sportsbandager

Spørg vores eksperter

Træning

Vi har sammensat en række spændende træningstilbud, som vores fysioterapeuter står for. Vi gør meget ud af, at du skal kunne bruge træningen derhjemme.


 

Løbestilsanalyse
Fysioterapeutisk træning
Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort VISA MasterCard American Express JCB Maestro © Copyright Kaiser Sport og Ortopædi ApS · CVR nr: 31048230

Din indkøbskurv er tom