Uld i løbetøjet


Kaiser Sport og Ortopædi fører det bedste i løbetøj med uld - lad os fortælle dig om fordelene.

Uld er blevet benyttet i produktionen af beklædning i mindst 5000 år og er et af de mest gennemprøvede materialer, der findes. I vores butik og webshop fører vi løbetøj, undertøj og sokker i uld.

Merinould – fantastisk til isolering og temperaturregulering
Merinould har en naturlig høj elasticitet, hvilket gør tøjet rigtig rar at have på. Det kradser ikke, det garanterer vi! Op imod 80% af merinouldfiberen består af luft, hvilket giver ulden dens unikke isoleringsevne. Ud over en fantastisk evne til at holde på kropsvarmen fungerer uldtøj også temperaturregulerende på varme dage. Prøv en tynd T-shirt i merinould på en lun sommerdag og du vil blive overrasket!
 
Fugtabsorbering og -transport
Merinouldfiberen er en af de allermest komplekse naturfibre. Uldens struktur betyder, at den kan absorbere væske – uldfiberen kan lagre op til 30% af sin egen vægt, uden at den føles fugtig. Uldfiberen er også i særklasse god til at transportere fugt i dampform, og fungerer derfor rigtig godt under fx en Gore-Tex jakke eller i en sko med Gore-Tex membran.
 
Bakterie- og lugtresistens
En anden af merinouldens helt store fordele er den naturlige bakterieresistens, der udmønter sig i stort set lugtfrit sportstøj uden brug af kemikalier. Ydersiden af merinouldfiberen er beklædt med skæl, nærmest som en fisk, hvilket gør det svært for snavs og bakterier at finde fodfæste og derved skabe grobund for den kedelige lugt, vi alle kender fra brugt sportstøj. Uldtøj kan bruges flere dage i træk uden at lugte, og du kan med fordel blot lufte det godt igennem efter hver løb.


Yderligere information
   

Fanastiske uldsokker fra Feetures! Den lange er en eminent gå-strømpe - se vores udvalg i webshoppen
 

Butik

Kom ind i vores fysiske løbebutik på Frederikssundsvej 143 og lad vores eksperter hjælpe dig med at finde skoen, der passer til netop din løbestil. Vi har også tøj, udstyr og meget mere.
 

Vælg den rigtige løbesko
Kaiser Løbetest
Book tid til køb af sko
Walkersko / gå-sko
Spørg vores eksperter

Klinik

Vi er specialister i at behandle og forebygge fodrelaterede skader og løbeskader. Vi laver dynamiske fodindlæg, har et hav af sportsbandager, og vores behandlere hjælper rigtig mange.
 

Fysioterapi

Osteopati

Dynamiske fodindlæg

Sportsbandager

Spørg vores eksperter

Træning

Vi har sammensat en række spændende træningstilbud, som vores fysioterapeuter står for. Vi gør meget ud af, at du skal kunne bruge træningen derhjemme.


 

Løbestilsanalyse
Fysioterapeutisk træning
Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort VISA MasterCard American Express JCB Maestro © Copyright Kaiser Sport og Ortopædi ApS · CVR nr: 31048230

Din indkøbskurv er tom