Trail-/terrænløbesko


Til dem der endnu ikke har prøvet trailløb, eller terrænløb som det også kaldes, - kom af sted, kom ud i naturen! Trailløbeskoen sikrer den optimale løbeoplevelse, når du fx løber i skov, på grusvej eller smattede underlag.
 
Bygget til at klare naturens strabadser!
En trailsko har grovere, mere profilerede såler, som gør, at du står bedre fast på ujævnt og glat underlag, - den sikrer dig et optimalt greb. Samtidig giver den dine fødder en bedre bevægelsesfrihed end traditionelle løbesko. Hælspringet kan variere, men det er typisk lavere end den ”klassiske” sko.
 
Overdelen på en trailsko er opbygget i kraftigt mesh-nylon, der gør dem mere slidstærke. De er typisk mere vandafvisende end almindelige løbesko.
 
Vi har trailsko til alle!
Trailsko kan sagtens bruges som et supplement til dine normale løbesko. Underlaget træner tillige muskulaturen i dine fødder og underben. Kaiser Sport og Ortopædi har både trailsko til den neutrale løber og til løberen, som har behov for mere støtte. I vores butik har vi sko, som er velegnet fra alt fra en 5 km i skov til et 100 km ørkenløb i Sahara.
 
Fordi terrænløb er sjovere med de rigtige sko
Brug de rigtige sko, når du løber i skoven, på landet, stranden, på fedtet eller glat underlag, - så bliver din løbeoplevelse endnu sjovere!
  
Yderligere information
 Trail-/terrænløbesko fra Brooks - Cascadia 10 til dame. Se flere i webshoppen
 Trail- /terrænløbesko fra La Sportiva - Helios SR til herre og dame. Se flere i webshoppen
 

Butik

Kom ind i vores fysiske løbebutik på Frederikssundsvej 143 og lad vores eksperter hjælpe dig med at finde skoen, der passer til netop din løbestil. Vi har også tøj, udstyr og meget mere.
 

Vælg den rigtige løbesko
Kaiser Løbetest
Book tid til køb af sko
Walkersko / gå-sko
Spørg vores eksperter

Klinik

Vi er specialister i at behandle og forebygge fodrelaterede skader og løbeskader. Vi laver dynamiske fodindlæg, har et hav af sportsbandager, og vores behandlere hjælper rigtig mange.
 

Fysioterapi

Osteopati

Dynamiske fodindlæg

Sportsbandager

Spørg vores eksperter

Træning

Vi har sammensat en række spændende træningstilbud, som vores fysioterapeuter står for. Vi gør meget ud af, at du skal kunne bruge træningen derhjemme.


 

Løbestilsanalyse
Fysioterapeutisk træning
Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort VISA MasterCard American Express JCB Maestro © Copyright Kaiser Sport og Ortopædi ApS · CVR nr: 31048230

Din indkøbskurv er tom