Tilskud og henvisning


Bliv klogere på tilskud og henvisninger til fodindlæg og fysioterapi/osteopati.

Fysioterapi og osteopati
Alle vores behandlere arbejder uden for den offentlige sygesikring, og der ydes derfor ikke tilskud fra det offentlige til behandlingen. Derfor behøver du heller ikke en henvisning fra din læge, og du betaler det fulde beløb selv.
 
Hvis du er medlem af Sygesikringen Danmark, har du mulighed for, med din separate kvittering fra os, at få tilskud herfra. 
 
Fodindlæg
Din læge kan ikke lave en henvisning til fodindlæg men blot anbefale dig det.
 
Sygesikringen Danmark giver 400 kr. i tilskud pr. par fodindlæg, - dette kræver ikke henvisning fra læge. Det gælder for alle grupper undtagen passive medlemmer. Hvis du er medlem af Sygesikringen Danmark, så kan du derfor få en separat kvittering hos os, som du kan sende til dem.
 
I specielle tilfælde kan du søge tilskud fra kommunen. Det kræver, at din egen læge henviser dig til en speciallæge, som skal vurdere dine problemer, da der er forskellige kriterier, som skal være opfyldt for at du kan få en bevilling. Først og fremmest skal skaden være varig, du skal fx have sukkersyge, være opereret i fødderne eller lignende. Speciallægen kan udstede en ordination, som du skal aflevere på socialforvaltningen med et udfyldt ansøgningsskema. Herefter kan kommunen udstede en bevilling og først herefter, må vi begynde fremstillingen af dine indlæg. Kommunerne bevilliger typisk omkring 900 kr. til et par indlæg, hvorfor der også må påregnes egenbetaling. Hvis det er muligt, bedes du indhente det beløb, kommunen bevilger, så vi kender evt. restbeløb.

Har du spørgsmål?
Du er altid velkommen til at ringe hverdage mellem kl. 9 og 15 på tlf. 38 28 69 89 for uddybende spørgsmål om behandling og priser. 


Yderligere information
 

 
 

Butik

Kom ind i vores fysiske løbebutik på Frederikssundsvej 143 og lad vores eksperter hjælpe dig med at finde skoen, der passer til netop din løbestil. Vi har også tøj, udstyr og meget mere.
 

Vælg den rigtige løbesko
Kaiser Løbetest
Book tid til køb af sko
Walkersko / gå-sko
Spørg vores eksperter

Klinik

Vi er specialister i at behandle og forebygge fodrelaterede skader og løbeskader. Vi laver dynamiske fodindlæg, har et hav af sportsbandager, og vores behandlere hjælper rigtig mange.
 

Fysioterapi

Osteopati

Dynamiske fodindlæg

Sportsbandager

Spørg vores eksperter

Træning

Vi har sammensat en række spændende træningstilbud, som vores fysioterapeuter står for. Vi gør meget ud af, at du skal kunne bruge træningen derhjemme.


 

Løbestilsanalyse
Fysioterapeutisk træning
Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort VISA MasterCard American Express JCB Maestro © Copyright Kaiser Sport og Ortopædi ApS · CVR nr: 31048230

Din indkøbskurv er tom