Tilbehørsmærker


Vi har et stort sortiment af tilbehør både til løb og andre aktiviteter.

Man skal ikke gå ned på udstyr – og det gør vi heller ikke. I butik og webshop har vi samlet alt, hvad man kan tænke sig af tilbehør til både løb og andre aktiviteter.

Vi har de absolut bedste pulsure på markedet, og til at sætte endnu mere fut i dit løb – høretelefoner til god musik og diverse telefontilbehør. Når mørket falder på, forsyner vi dig med refleksbånd og pandelamper. Til den længere løbetur har vi væskebælter, løberygsække og energiprodukter. Når det er løbstid, sørger vi for holdere til dit nummer og ankelbånd til din chip. 
 
Vi fører følgende mærker i butik og webshop - klik og bliv ført direkte til produkterne:

       
                     
       
                     
       
                     
                 


 


Butik

Kom ind i vores fysiske løbebutik på Frederikssundsvej 143 og lad vores eksperter hjælpe dig med at finde skoen, der passer til netop din løbestil. Vi har også tøj, udstyr og meget mere.
 

Vælg den rigtige løbesko
Kaiser Løbetest
Book tid til køb af sko
Walkersko / gå-sko
Spørg vores eksperter

Klinik

Vi er specialister i at behandle og forebygge fodrelaterede skader og løbeskader. Vi laver dynamiske fodindlæg, har et hav af sportsbandager, og vores behandlere hjælper rigtig mange.
 

Fysioterapi

Osteopati

Dynamiske fodindlæg

Sportsbandager

Spørg vores eksperter

Træning

Vi har sammensat en række spændende træningstilbud, som vores fysioterapeuter står for. Vi gør meget ud af, at du skal kunne bruge træningen derhjemme.


 

Løbestilsanalyse
Fysioterapeutisk træning
Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort VISA MasterCard American Express JCB Maestro © Copyright Kaiser Sport og Ortopædi ApS · CVR nr: 31048230

Din indkøbskurv er tom