Brug for ekstra støtte?


Hos Kaiser Sport og Ortopædi kan du som et af de få steder købe sportsbandager i en god kvalitet og samtidig få kvalificeret rådgivning om, hvilken bandage eller ortose, der passer bedst til dine behov.

Ortose kommer fra det græske ord "orthos", som betyder "straight". Det henviser til en ekstern bandage med en form for afstivende eller støttende funktion. Ortoser kan understøtte eller erstatte en manglende eller nedsat funktion i ledbånd, led eller muskler.

Vores bandager er ikke kun til løbere og sportsfolk
Vi har samlet et bredt og funktionelt sortiment, der passer til forskellige skadestyper. Derfor behandler vi ikke kun løbere og sportsfolk, men også andre problematikker såsom slidgigt i fx knæ og tommelfingre, tennisalbuer samt musearm.

Vores behandlere
Vi har mange års erfaring med behandling af skader med sportsbandager. I Kaiser Sport og Ortopædi er det vores fysioterapeut Thomas Christoffersen, der er specialist på dette område. I enkelte tilfælde må vores bandagist Lone Jørgensen på banen, - det er hovedsagelig, når det drejer sig om dropfodsskinner og andre specielle tilfælde. Læs mere om Thomas og Lone

Priser på sportsbandager
Prisen på selve bandagen varierer afhængig af, hvilken type bandage, du skal have. Vores mindre bandager kan du købe i vores webshop eller hos vores kompetente medarbejdere i butikken.
 
Hvis du har behov for større bandager, et korset eller større ortose, som kræver måltagning og tilretning – typisk til korsbåndsskader, skal du bestille tid til konsultation i klinikken. Det koster det 450 kr. for ½ times konsultation, hertil kommer bandagens pris.

Tidsbestilling og afbud
Du kan bestille tid og melde afbud til behandling hos vores sekretær Pia på tlf. 38 28 69 89 alle hverdage mellem kl. 9 og 15. Vi skal have dit evt. afbud senest 24 timer før behandlingen. Ved senere afbud opkræves den fulde pris. Afbud kan efter kl. 15 indtales på vores telefonsvarer.

 
Yderligere information
 

 

Butik

Kom ind i vores fysiske løbebutik på Frederikssundsvej 143 og lad vores eksperter hjælpe dig med at finde skoen, der passer til netop din løbestil. Vi har også tøj, udstyr og meget mere.
 

Vælg den rigtige løbesko
Kaiser Løbetest
Book tid til køb af sko
Walkersko / gå-sko
Spørg vores eksperter

Klinik

Vi er specialister i at behandle og forebygge fodrelaterede skader og løbeskader. Vi laver dynamiske fodindlæg, har et hav af sportsbandager, og vores behandlere hjælper rigtig mange.
 

Fysioterapi

Osteopati

Dynamiske fodindlæg

Sportsbandager

Spørg vores eksperter

Træning

Vi har sammensat en række spændende træningstilbud, som vores fysioterapeuter står for. Vi gør meget ud af, at du skal kunne bruge træningen derhjemme.


 

Løbestilsanalyse
Fysioterapeutisk træning
Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort VISA MasterCard American Express JCB Maestro © Copyright Kaiser Sport og Ortopædi ApS · CVR nr: 31048230

Din indkøbskurv er tom