Skomærker


Vi lægger vægt på funktionalitet og kvalitet frem for udseende og tidens mode.
 
I Kaiser Sport og Ortopædi har vi et bredt sortiment, som er nøje udvalgt til at tilgodese den enkelte løbers forskellige behov. Vi har derfor både træningssko, lette træningssko, Natural Running sko, trailsko og konkurrencesko – til både små og store fødder samt i forskellige bredder. Herudover har vi gode gå-sko, sandaler og sko til indendørs sport.
 
Vi skifter til nye modeller hvert halve år, og skoene ændrer konstant karakter og funktion. Vores erfarne medarbejdere i løbebutikken har hele tiden fingeren på pulsen på både nye og gamle modeller, og kan guide dig til den optimale løbeoplevelse. 
 
Vi fører følgende mærker i butik og webshop - klik og bliv ført direkte til produkterne:

         
  
                         
       
 
 
                         
               


 


Butik

Kom ind i vores fysiske løbebutik på Frederikssundsvej 143 og lad vores eksperter hjælpe dig med at finde skoen, der passer til netop din løbestil. Vi har også tøj, udstyr og meget mere.
 

Vælg den rigtige løbesko
Kaiser Løbetest
Book tid til køb af sko
Walkersko / gå-sko
Spørg vores eksperter

Klinik

Vi er specialister i at behandle og forebygge fodrelaterede skader og løbeskader. Vi laver dynamiske fodindlæg, har et hav af sportsbandager, og vores behandlere hjælper rigtig mange.
 

Fysioterapi

Osteopati

Dynamiske fodindlæg

Sportsbandager

Spørg vores eksperter

Træning

Vi har sammensat en række spændende træningstilbud, som vores fysioterapeuter står for. Vi gør meget ud af, at du skal kunne bruge træningen derhjemme.


 

Løbestilsanalyse
Fysioterapeutisk træning
Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort VISA MasterCard American Express JCB Maestro © Copyright Kaiser Sport og Ortopædi ApS · CVR nr: 31048230

Din indkøbskurv er tom