Sandaler


Mange glemmer at passe på fødderne, når de går rundt i derhjemme eller om sommeren ”lufter ud” og giver fødderne frihed og luft.
 
Støtte til svangen er en selvfølge
De sandaler, vi fører i Kaiser Sport og Ortopædi, er alle nøje udvalgt, så vi kan dække ethvert behov! De har alle svangstøtte, som man ellers sjældent ser i sandaler, og mere eller mindre stabilitet.
 
Sandaler er ikke kun til de varme dage
Alle mennesker fortjener en god sandal, vi skal passe på vores fødder – med og uden sokker.

For mange skadede løbere eller for mennesker med fodrelaterde hverdagsproblemer er sandaler en undervurderet hjælp. De støtter dig fra du træder ud af sengen, mens du står i køkkenet, eller når det er så varmt udenfor, at det er for varmt at have almindelige sko på.


Sandaler er også et vigtigt supplement til dig, der normalt går med fodindlæg i dine udendørssko. Her kan sandalen til dels erstatte indlæggenes funktion og aflaste dine fødder, når du ikke har sko på. 

Vi har sandaler, som også betragtes som hjemmesko og så har nogle, som er mere velegnet til traveture og storbyferier, hvor man går meget.

  
Yderligere information
 

Sandaler fra Birkenstock - Arizona til herre. Se flere i webshoppen
 


Sandaler fra Keen - Class 5 Flip II til dame. Se flere i webshoppen


Sandaler fra Teva - Ladera Slide til herre. Se flere i webshoppen


Sandaler fra Scholl - Airbase til både herre og dame. Se flere i webshoppen
 
 
 

Butik

Kom ind i vores fysiske løbebutik på Frederikssundsvej 143 og lad vores eksperter hjælpe dig med at finde skoen, der passer til netop din løbestil. Vi har også tøj, udstyr og meget mere.
 

Vælg den rigtige løbesko
Kaiser Løbetest
Book tid til køb af sko
Walkersko / gå-sko
Spørg vores eksperter

Klinik

Vi er specialister i at behandle og forebygge fodrelaterede skader og løbeskader. Vi laver dynamiske fodindlæg, har et hav af sportsbandager, og vores behandlere hjælper rigtig mange.
 

Fysioterapi

Osteopati

Dynamiske fodindlæg

Sportsbandager

Spørg vores eksperter

Træning

Vi har sammensat en række spændende træningstilbud, som vores fysioterapeuter står for. Vi gør meget ud af, at du skal kunne bruge træningen derhjemme.


 

Løbestilsanalyse
Fysioterapeutisk træning
Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort VISA MasterCard American Express JCB Maestro © Copyright Kaiser Sport og Ortopædi ApS · CVR nr: 31048230

Din indkøbskurv er tom