Referencer og udtalelser


Se et udpluk af de eliteidrætsudøvere som vi hjælper med løbesko, fodindlæg, forebyggelse og behandling af belastningsskader.

I Kaiser Sport og Ortopædi gør vi ikke forskel på folk. Vi lægger os i selen for at opnå optimale resultater for alle, uanset behov og idrætsligt niveau. Det gælder uanset, om du er pensionist, motionsløber, badmintonspiller eller olympisk mester i 1500 m løb.
 
Herunder et udpluk af nogle af de udøvere, som du måske kender:
 • Abdi Hakim Ulad, eliteløber og dansk mester på flere distancer
 • Caroline Wozniacki, Danmarks bedste kvindelige tennisspiller gennem tiden, bl.a. US Open finalist og tidligere nr. 1 på WTA-ranglisten
 • Finn Tugwell, bordtennisspiller der bl.a. har vundet OL-bronze i double og flere danske titler i single
 • Helle Frederiksen, Danmarks tri-dronning på kortdistance. VM, EM og OL-deltager.
 • Jan Ø. Jørgensen, badmintonspiller og bl.a. vinder af Denmark Open
 • Maria Sig Møller, dansk atlet med langdistanceløb som speciale
 • Michael Maze, bordtennisspiller med en europamestertitel og OL-bronze (double) i bagagen
 • Rasmus Henning, en af Danmarks bedste triatleter gennem tiden
 • Sara Slott Petersen, atlet med sprint og hæk som favoritdiscipliner
 • Tine Baun, tidligere badmintonspiller og tre gange vinder af All England, OL-deltager samt EM-vinder

Herudover:
 • En stor del af Team Danmarks badmintonlandsholdsspillere
 • Mange divisions- og Team Danmark håndboldspillere
 • Vi leverer dynamiske fodindlæg til herre- og damelandsholdet i håndbold
 • Flere fodboldspillere fra Brøndby IF
 • Topspillere i golf, bordtennis og tennis, cykelryttere og triatleter
  Sikke et fantastisk personale I har. Jeg er dybt imponeret! Jeg har aldrig, og jeg gentager, ALDRIG fået så eminent service, som I jeres forretning. Det er den bedste butiksoplevelse, jeg nogensinde har fået! Jeres medarbejdere brænder for at give den bedste service og oplevelse i butikken.

Cecilie Andersen fra København 
Sammen med min datter besøgte jeg butikken for at finde et par egnede løbesko til hende, da hun vil i gang efter en fødsel. Vi medbragte hendes brugte løbesko og blev ekspederet af Nina.
 
Nina brugte oceaner af tid, fremtryllede fem forskellige par sko, optog video hver gang og analyserede tingene ned til mindste detalje, og kom bl.a. med en forklaring på et irriterende knæproblem, der skyldes en ikke opdaget pronation. Det var ganske enkelt fremragende rådgivning – tilsat en stor portion tålmodighed. Jeg er selv løber gennem flere årtier, men jeg synes faktisk, det var den bedste oplevelse på området, jeg har haft. Selv en ”altvidende løbefreak” kan altså lære nyt.
 
Vi forlod butikken med et par New Balance til 1.300 kr., men vi forlod også butikken i godt humør med mod på en snarlig løbetur og en forventning om at komme igen, når behovet dukker op.
 
Tak for en god oplevelse – specielt til Nina.

 
Jimmy Rømer fra Lyngby
 

 
 

Butik

Kom ind i vores fysiske løbebutik på Frederikssundsvej 143 og lad vores eksperter hjælpe dig med at finde skoen, der passer til netop din løbestil. Vi har også tøj, udstyr og meget mere.
 

Vælg den rigtige løbesko
Kaiser Løbetest
Book tid til køb af sko
Walkersko / gå-sko
Spørg vores eksperter

Klinik

Vi er specialister i at behandle og forebygge fodrelaterede skader og løbeskader. Vi laver dynamiske fodindlæg, har et hav af sportsbandager, og vores behandlere hjælper rigtig mange.
 

Fysioterapi

Osteopati

Dynamiske fodindlæg

Sportsbandager

Spørg vores eksperter

Træning

Vi har sammensat en række spændende træningstilbud, som vores fysioterapeuter står for. Vi gør meget ud af, at du skal kunne bruge træningen derhjemme.


 

Løbestilsanalyse
Fysioterapeutisk træning
Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort VISA MasterCard American Express JCB Maestro © Copyright Kaiser Sport og Ortopædi ApS · CVR nr: 31048230

Din indkøbskurv er tom