Procedure og priser


Bliv klogere på hvad du, og din pengepung, kan forvente.
 
Når du kommer til behandling på vores klinik, undersøger vi som det første dine fødder og danner os et overblik over problemets årsag og omfang. Det gør vi ved at have dine fødder i hænderne, tjekke bevægelighed og styrke, lave belastningsanalyser, der viser, hvordan du bevæger dig og om foden kan aflastes og endelig scanner vi dine fødder med nyeste udstyr.
Ønsker du fodindlæg på baggrund af en Qualisysanalyse i vores Kaiser | Sport Lab, så er det også muligt.

Sammen lægger vi en behandlingsplan for dig og dine fødder. Den kan fx være rettet mod øvelser, dynamiske fodindlæg og/eller måske bedre fodtøj.

Indlæg kræver to konsultationer
Inden du går, finder vi en dag, hvor du igen skal komme på klinikken. I mellemtiden fremstiller vi dine indlæg, så de passer præcis til dine fødders behov. Alle vores fodindlæg fremstilles i hånden på vores eget værksted af den behandler, der har set dine fødder. Dermed sikrer vi os det optimale resultat for dig.
 
Der går ca. 2-4 uger, før du har vænnet dig til indlæggene. Efter en gradvis optrapning skulle du gerne have mærket en effekt efter ca. 1 måned. Hvis dette ikke er tilfældet, eller du stadig har tilvænningsproblemer, så kontakt os endelig!

Camilla, Thomas, Mads og Lone laver indlæg - læs mere om behandlerne.
 
Priser på fodindlæg
Vores fodindlæg koster mellem 1.100 og 1.500 kr. + 500 kr. i konsultation afhængig af behov og type. Læs mere om mulighed for tilskud.
Ønsker du fodindlæg på baggrund af en Qualisysanalyse i Kaiser | Sport Lab, koster konsultationen 900 kr. og er af en times varighed.
Det anbefales at du får en opfølgning á 30 min. varighed med Qualisys til 450 kr. Læs mere her. Se praktisk information om Qualisysanalysen.
 
Tidsbestilling og afbud
Du kan bestille tid og melde afbud til behandling hos vores sekretær Pia på tlf. 38 28 69 89 alle hverdage mellem kl. 9 og 15. Vi skal have dit evt. afbud senest 24 timer før behandlingen. Ved senere afbud opkræves den fulde pris. Afbud kan efter kl. 15 indtales på vores telefonsvarer.


Yderligere information
 
  Dynamiske fodindlæg af forskelligt EVA-materiale

Værkstedsbordet hvor vi foretager forskellige justeringer

Butik

Kom ind i vores fysiske løbebutik på Frederikssundsvej 143 og lad vores eksperter hjælpe dig med at finde skoen, der passer til netop din løbestil. Vi har også tøj, udstyr og meget mere.
 

Vælg den rigtige løbesko
Kaiser Løbetest
Book tid til køb af sko
Walkersko / gå-sko
Spørg vores eksperter

Klinik

Vi er specialister i at behandle og forebygge fodrelaterede skader og løbeskader. Vi laver dynamiske fodindlæg, har et hav af sportsbandager, og vores behandlere hjælper rigtig mange.
 

Fysioterapi

Osteopati

Dynamiske fodindlæg

Sportsbandager

Spørg vores eksperter

Træning

Vi har sammensat en række spændende træningstilbud, som vores fysioterapeuter står for. Vi gør meget ud af, at du skal kunne bruge træningen derhjemme.


 

Løbestilsanalyse
Fysioterapeutisk træning
Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort VISA MasterCard American Express JCB Maestro © Copyright Kaiser Sport og Ortopædi ApS · CVR nr: 31048230

Din indkøbskurv er tom