Persondata


Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?

Kaiser Sport & Ortopædi ApS er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Vores kontaktoplysninger er:

 

 

Kaiser Sport & Ortopædi ApS

Frederikssundsvej 141 – 143

2700 Brønshøj

Telefon: 38 28 69 89

CVR. 31 04 82 30

Mail: info@kaisersport.dk

 

 

Eller

 

Kaiser Sport & Ortopædi ApS

Bredegade 14

4200 Slagelse

 

 

Kontaktoplysninger på databeskyttelsesrådgiveren

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte vores databeskyttelsesrådgiver på ovenstående adresser, mail eller telefon. Ved kontakt via mail eller brev bedes att. ”databeskyttelsesrådgiver” anført i emnefeltet.

 

Kategorier af personoplysninger

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig, og oplyst af dig:

  • Navn og mailadresse.
  • Ved køb i vores webshop: Navn, adresse, telefonnummer, mailadresse. (Disse oplysninger skal jf. Bogføringsloven opbevares i 5 år).

 

Formålene med og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger

Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:

  • For at kunne sende dig nyhedsbreve og informationer om vores nyheder, information om træning, events tilbud mv..

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af:

  • Kaiser Sport & Ortopædi ApS indsamler dine kontaktoplysninger i forbindelse med tilmelding til vores nyhedstjenester for at kunne gennemføre din tilmelding og levere relevante nyhedsbreve, markedsføring via elektronisk post, jf. markedsføringslovens § 2, stk. 1, nr. 15, herunder e-mail til dig.
  • Personoplysningerne behandles med henblik på at fremsende elektronisk post til dig, herunder nyhedsbreve og anden relevant markedsføring vedrørende løb, træning, events, løb-/sportsarrangementer og lignende.
  • Kaiser Sport & Ortopædi ApS opbevarer kun dine personoplysninger, så længe dette er nødvendigt til opfyldelse af de ovennævnte formål. Det vil sige, at vi opbevarer ovennævnte personoplysninger, så længe du fortsat er tilmeldt Kaiser Sport & Ortopædi ApS’ nyhedstjeneste. Hvis du framelder dig denne/de tjenester igen, sletter Kaiser Sport & Ortopædi ApS dine personoplysninger inden for 30 dage.

Legitime interesser, der forfølges med behandlingen

Som nævnt ovenfor sker vores behandling af dine personoplysninger ((delvist)) på baggrund af interesseafvejningsreglen i databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f. De legitime interesser, der begrunder behandlingen, er der redegjort for ovenvor.

                     

Modtagere eller kategorier af modtagere

Vi videregiver eller overlader dine personoplysninger til følgende modtagere:

  • Rådgivere og databehandlere, som er tilknyttet Kaiser Sport & Ortopædi ApS. Databehandlerne behandler alene personoplysningerne efter instruks fra Kaiser Sport & Ortopædi ApS og således også kun til de specifikke formål, der er oplyst i denne politik. Databehandlerne er desuden underlagt samme forpligtigelse til beskyttelse af personoplysningerne som Kaiser Sport & Ortopædi ApS selv.
  • Dine personoplysninger videregives udover ovennævnte ikke til tredjemand, med mindre det er krævet i henhold til gældende lovgivning eller fastslået ved dom.

 

Overførsel til modtagere i tredjelande, herunder internationale organisationer

Vi vil ikke overføre dine personoplysninger til modtagere uden for EU og EØS.

 

Hvor dine personoplysninger stammer fra

Vi har alene registreret personoplysninger, som du selv har oplyst ved din tilmelding til vores nyhedsbreve mv.

 

Introduktion

Når du besøger vores website, www.kaisersport.dk, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på websitet. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet.

I nedenstående tekst har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, med hvilket formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Website og cookies

Websitet anvender cookies. Cookies er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan risikere at vores website ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Facebook Pixel og Analytics

Google Analytics

Google AdWords

SmartWeb (webshop platform

SmartWeb Cookiescript

Youtube Analytics

Talk.to (Chatfunktion på webshop)

 

Opbevaring af dine personoplysninger

Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige, hvor længe vi vil opbevare dine personoplysninger. Dog kan vi oplyse dig om, at vi vil lægge vægt på relevans, når vi skal fastlægge, hvor længe dine oplysninger vil blive opbevaret.

 

Retten til at trække samtykke tilbage

Vi kan behandle visse personoplysninger baseret på særskilt samtykke fra dig. Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på de kontaktoplysninger, der fremgår af pkt. 1.

Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt.

 

Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

Hvis du vil gøre brug af disse rettigheder, skal du kontakte os.

 

Ret til at se dine oplysninger (indsigtsret)

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

 

Ret til berigtigelse (rettelse)

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

 

Ret til sletning

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

 

Ret til begrænset behandling

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

 

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, slmindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

 

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk

 

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk


Butik

Kom ind i vores fysiske løbebutik på Frederikssundsvej 143 og lad vores eksperter hjælpe dig med at finde skoen, der passer til netop din løbestil. Vi har også tøj, udstyr og meget mere.
 

Vælg den rigtige løbesko
Kaiser Løbetest
Book tid til køb af sko
Walkersko / gå-sko
Spørg vores eksperter

Klinik

Vi er specialister i at behandle og forebygge fodrelaterede skader og løbeskader. Vi laver dynamiske fodindlæg, har et hav af sportsbandager, og vores behandlere hjælper rigtig mange.
 

Fysioterapi

Osteopati

Dynamiske fodindlæg

Sportsbandager

Spørg vores eksperter

Træning

Vi har sammensat en række spændende træningstilbud, som vores fysioterapeuter står for. Vi gør meget ud af, at du skal kunne bruge træningen derhjemme.


 

Løbestilsanalyse
Fysioterapeutisk træning
Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort VISA MasterCard American Express JCB Maestro © Copyright Kaiser Sport og Ortopædi ApS · CVR nr: 31048230

Din indkøbskurv er tom