Natural Running løbesko


Natural Running kan give dig en følelse af øget løbeglæde, en friere fornemmelse og et lettere løb. Det er dog ikke alle, der har en fodstilling og løbestil, der egner sig til løb i Natural Running sko. Vær opmærksom på at Natural Running ikke kun er en sko, men også et begreb der indbefatter, at du ændrer din løbestil, - omhyggelig tilvænning er kodeordet.

Lavere hælspring og god kontakt med underlaget
I Kaiser Sport og Ortopædi har vi i flere år arbejdet med Natural Running med samme biomekaniske udgang, som vi hidtil har brugt for traditionelle løbesko. Forskningen og vores egne erfaringer peger på, at løberen har behov for en korrekt biomekanisk udgangsstilling for bevægelse, også i Natural Running sko. I praksis betyder det, at det ikke er hensigtsmæssigt at løbe rundt med en fejlstilling i fod eller underben i en Natural Running sko, og at behovet for rådgivning til at finde den rigtige sko og undgå unødvendige skader er lige så vigtigt som ved traditionelt løb. 
 
En Natural Running løbesko er konstrueret med et lavere hælspring (0-10 mm) og inviterer derfor til kortere skridt og landing længere fremme på mellemfoden. Skoen giver en bedre følelse af kontakt med underlaget, og den har typisk en lettere og tyndere mellemsål. Derfor har den ofte mindre støddæmpning end en træningssko. Mange Natural Running sko er fodformede for at tilgodese en naturlig afvikling henover storetåen.
 
Som supplement eller til dig der vil arbejde med dit løb
Flere og flere motionsløbere vælger at løbe i Natural Running sko. Skoen er til dig, der ønsker at arbejde mere aktivt med dit løb eller som ønsker et supplement til dine normale løbesko. 

Der er en øget risiko for at overbelaste forfoden, når du løber Natural Running, så løbere med tendens til forfodsproblemer skal være tilbageholdende. Hvis du har kroppen til det og løber mere end 25 km om ugen, kan Natural Running være en fantastisk oplevelse. Skoen kan både være din 1’er og din 2’er som supplement og variation af dit løb.
 
Hårde overflader og terræn
Natural Running sko fås både med slidsåler beregnet til brug på grus og asfalt og andre hårde overflader, men også med kraftige, profilerede såler der er egnet til terrænløb.
 
Yderligere information
 Natural Running sko fra Brooks - Pureflow 4 til dame. 
 

Natural Running sko fra Brooks - Pureflow 5 til herre 
 
 

Butik

Kom ind i vores fysiske løbebutik på Frederikssundsvej 143 og lad vores eksperter hjælpe dig med at finde skoen, der passer til netop din løbestil. Vi har også tøj, udstyr og meget mere.
 

Vælg den rigtige løbesko
Kaiser Løbetest
Book tid til køb af sko
Walkersko / gå-sko
Spørg vores eksperter

Klinik

Vi er specialister i at behandle og forebygge fodrelaterede skader og løbeskader. Vi laver dynamiske fodindlæg, har et hav af sportsbandager, og vores behandlere hjælper rigtig mange.
 

Fysioterapi

Osteopati

Dynamiske fodindlæg

Sportsbandager

Spørg vores eksperter

Træning

Vi har sammensat en række spændende træningstilbud, som vores fysioterapeuter står for. Vi gør meget ud af, at du skal kunne bruge træningen derhjemme.


 

Løbestilsanalyse
Fysioterapeutisk træning
Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort VISA MasterCard American Express JCB Maestro © Copyright Kaiser Sport og Ortopædi ApS · CVR nr: 31048230

Din indkøbskurv er tom