Minimalistiske løbesko


Hvis du vil have oplevelsen af at løbe barfodet, er den minimalistiske sko det tætteste, du kommer.
 
God føling med underlaget og god plads til tæerne
Skoene har et endnu lavere hælspring (0-4 mm) end Natural Running sko, og de er beregnet til landing på mellem- og forfod. Mellemsålen er tynd og giver en fantastisk føling med underlaget, og pasformen, med en meget rummelig forfod, har god plads til tæerne. Skoens indre er så behagelig, at du let kan løbe og gå uden strømper, men husk at skoen har ingen eller meget lidt stødabsorbering!
 
Husk din løbeteknik, hvis du løber i minimalistiske sko
Det lave hælspring og manglen på stødabsorbering nødvendiggør omhyggelig tilvænning og aktivt arbejde med din løbeteknik. For mange vil skoen være et godt supplement til Natural Running sko, men de er langt fra velegnede til alle.
 
Det gode træningsredskab
Motionsløberen kan fx bruge en minimalistisk sko som træningsredskab, og så er skoen også rigtig god til folk, der dyrker crossfit.
 
Yderligere information
 

Minimalistisk løbesko fra New Balance - 10v2 Minimus Trail til herre. 
 


Minimalistisk løbesko fra New Balance - 10v2 Minimus Road til dame. 

 
 

Butik

Kom ind i vores fysiske løbebutik på Frederikssundsvej 143 og lad vores eksperter hjælpe dig med at finde skoen, der passer til netop din løbestil. Vi har også tøj, udstyr og meget mere.
 

Vælg den rigtige løbesko
Kaiser Løbetest
Book tid til køb af sko
Walkersko / gå-sko
Spørg vores eksperter

Klinik

Vi er specialister i at behandle og forebygge fodrelaterede skader og løbeskader. Vi laver dynamiske fodindlæg, har et hav af sportsbandager, og vores behandlere hjælper rigtig mange.
 

Fysioterapi

Osteopati

Dynamiske fodindlæg

Sportsbandager

Spørg vores eksperter

Træning

Vi har sammensat en række spændende træningstilbud, som vores fysioterapeuter står for. Vi gør meget ud af, at du skal kunne bruge træningen derhjemme.


 

Løbestilsanalyse
Fysioterapeutisk træning
Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort VISA MasterCard American Express JCB Maestro © Copyright Kaiser Sport og Ortopædi ApS · CVR nr: 31048230

Din indkøbskurv er tom