Medarbejdere


I Kaiser Sport og Ortopædi er vi små 35 ansatte - mød vores medarbejdere!

Vi har et stærkt tværfagligt team bestående af løbespecialister, fysioterapeuter, osteopater og bandagister, der altid står klar til at give dig kompetent rådgivning om løbesko, -tøj og -udstyr samt skader. Klik herunder for at se oversigt over medarbejdere i henholdsvis butik, klinik og administration. 


 
Butik Klinik Administration
Se oversigt over medarbejdere i butikken Se oversigt over medarbejder i klinikken Se oversigt over medarbejdere i administrationen

 


 


Butik

Kom ind i vores fysiske løbebutik på Frederikssundsvej 143 og lad vores eksperter hjælpe dig med at finde skoen, der passer til netop din løbestil. Vi har også tøj, udstyr og meget mere.
 

Vælg den rigtige løbesko
Kaiser Løbetest
Book tid til køb af sko
Walkersko / gå-sko
Spørg vores eksperter

Klinik

Vi er specialister i at behandle og forebygge fodrelaterede skader og løbeskader. Vi laver dynamiske fodindlæg, har et hav af sportsbandager, og vores behandlere hjælper rigtig mange.
 

Fysioterapi

Osteopati

Dynamiske fodindlæg

Sportsbandager

Spørg vores eksperter

Træning

Vi har sammensat en række spændende træningstilbud, som vores fysioterapeuter står for. Vi gør meget ud af, at du skal kunne bruge træningen derhjemme.


 

Løbestilsanalyse
Fysioterapeutisk træning
Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort VISA MasterCard American Express JCB Maestro © Copyright Kaiser Sport og Ortopædi ApS · CVR nr: 31048230

Din indkøbskurv er tom