Massage


Giv din krop en hjælpende hånd.

Der er mange grunde til at bestille tid til massage:
  • Massage giver bløde, elastiske ledbånd og muskler, der kan nedsætte risikoen for, at skader opstår.
  • Massage hjælper til at fremskynde helingen af de skader, der allerede er tilstede og virker smertelindrende.
  • Massage kan løsne myoser og fjerne muskelspændinger, hvilket gør, at blodet strømmer lettere og fjerner derved affaldsstoffer og øger ilttilførslen til muskulaturen.
  • Massage smidiggør muskulaturen, og vores massør kan lave lokal udstrækning, hvor du selv har svært ved det.
  • Massage mindsker restitutionstiden efter hård træning og forkorter en evt. skadesperiode.
  • Massage virker afslappende, idet kroppen afspændes. Derfor hjælper det mod bl.a. stress og har en positiv virkning på søvnbesvær og fordøjelsesproblemer.
 
Hvis du har uddybende spørgsmål om effekten af massage, og hvornår det er hensigtsmæssigt eller ej, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vores massør
Pernille Hansen er vores massør. Hun er uddannet sportsmassør og har derudover taget kurser i Body SDS-massageteknikker, triggerpunktterapi, ansigtszoneterapi og akupressur til afspænding af muskler.
 

Priser
30 min. 250 kr.
60 min. 500 kr.
 
Tidsbestilling og afbud
Du kan bestille tid og melde afbud til behandling hos vores sekretær Pia på tlf. 38 28 69 89 alle hverdage mellem kl. 9 og 15 eller ring direkte til Pernille på tlf. 30 26 73 13. Vi skal have dit evt. afbud senest 24 timer før behandlingen. Ved senere afbud opkræves den fulde pris. Afbud kan efter kl. 15 indtales på vores telefonsvarer. 


Yderligere information
 

 
 
 

Butik

Kom ind i vores fysiske løbebutik på Frederikssundsvej 143 og lad vores eksperter hjælpe dig med at finde skoen, der passer til netop din løbestil. Vi har også tøj, udstyr og meget mere.
 

Vælg den rigtige løbesko
Kaiser Løbetest
Book tid til køb af sko
Walkersko / gå-sko
Spørg vores eksperter

Klinik

Vi er specialister i at behandle og forebygge fodrelaterede skader og løbeskader. Vi laver dynamiske fodindlæg, har et hav af sportsbandager, og vores behandlere hjælper rigtig mange.
 

Fysioterapi

Osteopati

Dynamiske fodindlæg

Sportsbandager

Spørg vores eksperter

Træning

Vi har sammensat en række spændende træningstilbud, som vores fysioterapeuter står for. Vi gør meget ud af, at du skal kunne bruge træningen derhjemme.


 

Løbestilsanalyse
Fysioterapeutisk træning
Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort VISA MasterCard American Express JCB Maestro © Copyright Kaiser Sport og Ortopædi ApS · CVR nr: 31048230

Din indkøbskurv er tom