Løbehold - vi guider dig i mål


Kaiser Sport og Ortopædi tilbyder et 10 ugers træningsforløb til dig, der er gået i stå eller skal i gang med at løbe. Forløbet er bygget op om en fysioterapeutisk forundersøgelse samt stabilitets- og løbetræning. Trænerteamet består af to fysioterapeutstuderende og en fysioterapeut.

Programmet løber over 10 uger, og vi mødes én gang om ugen til fælles løbe- og stabilitetstræning. I forløbet skal du være indstillet på selv at løbe 1-2 gange om ugen. Den selvstændige træning vil også blive planlagt af løbetrænerne, så der sker en jævn progression gennem hele forløbet.
 
Hvem kan deltage?
Alle kan i princippet tilmelde sig løbeholdet, dog er vores program særligt rettet mod løbere fra 0-5 km og 5-10 km. Vi vil hjælpe og motivere dig undervejs, og vi forventer en positiv indstilling og gå på mod retur, så du når de mål, vi sætter sammen.
 
  • 0-5 km forløbet retter sig mod dig, der netop er startet op på dit løb eller ønsker at starte med at løbe. Hvis du allerede kan løbe et par kilometer, bør du overveje at hoppe på 5-10 km holdet i stedet.
  • 5-10 km forløbet er til dig, der er lidt mere erfaren og som nu løber omkring 5 km på dine løbeture, men gerne vil træne dig op til en 10 km.
  
Hvad får du?
  • Forundersøgelse hos vores fysioterapeut Nickolaj Kaae
  • Individuelt stabilitetstræningsprogram
  • Socialt sammenhold med andre glade løbere
  • Kompetente, aktive og engagerede løbetrænere
 
Hold
Vi tilbyder to forskellige løbehold:
  • 5 km: Med plads til 8 urutinerede løbere, der løber under 2 km pr. tur
  • 10 km: Med plads til 8 let rutinerede løbere, der løber 4-6 km pr. tur
 
Pris
Fysioterapeutiskforundersøgelse + 10 ugers forløb koster 800 kr.
  Besøg Swim Bike Runs hjemmeside

Tid og sted
Vi mødes i vores træningsklinik på Frederikssundsvej 128 i Brønshøj. Løbetræningen foregår i nærområdet, fx Degnemosen og Utterslevmose, som byder på skøn natur og gode løbeomgivelser. Stabilitetstræningen forgår i træningsklinikken, hvor vi også mødes om tirsdagen.  
 

Efterårets løbehold 2016 ser sådan ud:
  • 5 km hold: Torsdag fra kl. 17.30-18.30 (opstart  8. september)
  • 10 km hold: Torsdag fra kl. 18.45-20.00 (opstart  8. september)
 
Tilmelding
Det er nødvendigt med tilmelding til vores sekretær Pia. Hun sidder klar ved telefonen alle hverdage fra kl. 9-15. Vær opmærksom på, at du tilmelder dig og betaler for hele forløbet. Pengene kan altså ikke refunderes, hvis du stopper undervejs i forløbet. 
 
 
 

Butik

Kom ind i vores fysiske løbebutik på Frederikssundsvej 143 og lad vores eksperter hjælpe dig med at finde skoen, der passer til netop din løbestil. Vi har også tøj, udstyr og meget mere.
 

Vælg den rigtige løbesko
Kaiser Løbetest
Book tid til køb af sko
Walkersko / gå-sko
Spørg vores eksperter

Klinik

Vi er specialister i at behandle og forebygge fodrelaterede skader og løbeskader. Vi laver dynamiske fodindlæg, har et hav af sportsbandager, og vores behandlere hjælper rigtig mange.
 

Dynamiske fodindlæg
Sportsbandager
Osteopati
Løbestilsanalyse
Spørg vores eksperter

Træning

Vi har sammensat en række spændende træningstilbud, som vores fysioterapeuter står for. Vi gør meget ud af, at du skal kunne bruge træningen derhjemme.


 

Jump n' Run
Løbehold
Personlig træning
Løbende rådgiver
Fysioterapeutisk træning
Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort VISA MasterCard American Express JCB Maestro

Din indkøbskurv er tom