Lette træningsløbesko


På fødderne mærkes selv 50 gram som meget! En let træningssko bør til de fleste løbere suppleres af en træningssko, men for nogle (typisk lettere løbere) er det deres primære løbesko. Andre bruger den, når de vil give sig selv en ”fed” tur eller skal løbe en hurtig tid.
 
Lette materiale giver fartfølelse
Denne type løbesko er konstrueret af lettere materialer, - både i mellemsålen og overdelen. I en let træningssko vil du ofte få en fornemmelse af speed og fart, da selv små vægtforskelle kan mærkes i ”svingfasen”.
 
Fra motionist til elite og hæl til forfod
I vores løbebutik har vi en tommelfingeregel – løber du mere end 25 km. om ugen, så er en let træningssko et must at have i løbegarderoben! Motionisten har den, fordi det er sjovt, og den mere seriøse løber, fordi det kan reducere den samlede tid!
 
Der findes både lette træningssko til den neutrale løber og til løberen, som har behov for støtte. Det store udvalg gør sig også gældende, når vi taler landing, idet der findes sko, som tilgodeser både hæl-, midt-, og forfodslanderen. Afhængig af den distance, du skal bruge den til, kan tykkelsen af mellemsålen/støddæmpningen variere.
 
Varieret underlag og dermed alsidig brug
Der findes lette træningssko både til asfalt og varieret underlag. Herudover til decideret trail/terrænløb og løb i mere mudrede omgivelser. Vi har et bredt sortiment, så vi kan matche netop dit behov.
 
Den lette træningsko kaldes også…
Nr. 2 sko, konkurrencesko, speedsko, intervalsko
 
Yderligere information
 Let træningssko fra New Balance - 1400v3 til herre.
 

Let træningssko fra Saucony - Kinvara 6 til dame.
 

Butik

Kom ind i vores fysiske løbebutik på Frederikssundsvej 143 og lad vores eksperter hjælpe dig med at finde skoen, der passer til netop din løbestil. Vi har også tøj, udstyr og meget mere.
 

Vælg den rigtige løbesko
Kaiser Løbetest
Book tid til køb af sko
Walkersko / gå-sko
Spørg vores eksperter

Klinik

Vi er specialister i at behandle og forebygge fodrelaterede skader og løbeskader. Vi laver dynamiske fodindlæg, har et hav af sportsbandager, og vores behandlere hjælper rigtig mange.
 

Fysioterapi

Osteopati

Dynamiske fodindlæg

Sportsbandager

Spørg vores eksperter

Træning

Vi har sammensat en række spændende træningstilbud, som vores fysioterapeuter står for. Vi gør meget ud af, at du skal kunne bruge træningen derhjemme.


 

Løbestilsanalyse
Fysioterapeutisk træning
Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort VISA MasterCard American Express JCB Maestro © Copyright Kaiser Sport og Ortopædi ApS · CVR nr: 31048230

Din indkøbskurv er tom