Job hos os


Følg med her på siden og hold øje med eventuelle stillingsopslag.
 

 
P.t. søger vi ikke nye medarbejdere, men du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til info@kaisersport.dk, hvis du kunne tænke dig at blive en del af vores velfungerende team.

Ud over vores butikspersonale beskæftiger vi bl.a. fysioterapeuter, osteopater, massører og kostvejledere.

 

 
 
 
"Jeg er stor fan af den gode ”Kaiserånd” og nyder at være en del af et team, hvor alle udstråler, at de er glade for at gå på arbejde og yder en super professionel service."

Pia Thessen, sekretær
 
 
"Studiejobbet hos Kaiser Sport og Ortopædi giver mig mulighed for at kombinere min hobby med arbejde, hvilket, jeg synes, er helt optimalt!"

Mads Høyer, fysioterapeutstuderende 
 
 
"Højt humør, spændende kunder og gode kollegaer er, hvad Kaiser Sport og Ortopædi betyder for mig, og det giver mig lyst til at yde mit bedste hver gang, jeg er i butikken."

Michael Allen, fysioterapeutstuderende
 
 
"I Kaiser Sport og Ortopædi er jeg specielt vild med arbejdsmiljøet, kollegaerne og vores fælles humor. Det er skønt, at vi deler den samme holdning til træning og en sund livsstil, og der er altid nogen, jeg kan spørge om træning, skader m.m."
Marianne Thorn, regnskabsansvarlig
 

I Kaiser Sport og Ortopædi er vores fantastiske arbejdsklima grunden til, at jeg trives, og jeg nyder kombinationen af butik/klinik, hvor vi kan sparre forskellige faggrupper imellem."
Lone Jørgensen, bandagist

 
 
 
 

Butik

Kom ind i vores fysiske løbebutik på Frederikssundsvej 143 og lad vores eksperter hjælpe dig med at finde skoen, der passer til netop din løbestil. Vi har også tøj, udstyr og meget mere.
 

Vælg den rigtige løbesko
Kaiser Løbetest
Book tid til køb af sko
Walkersko / gå-sko
Spørg vores eksperter

Klinik

Vi er specialister i at behandle og forebygge fodrelaterede skader og løbeskader. Vi laver dynamiske fodindlæg, har et hav af sportsbandager, og vores behandlere hjælper rigtig mange.
 

Fysioterapi

Osteopati

Dynamiske fodindlæg

Sportsbandager

Spørg vores eksperter

Træning

Vi har sammensat en række spændende træningstilbud, som vores fysioterapeuter står for. Vi gør meget ud af, at du skal kunne bruge træningen derhjemme.


 

Løbestilsanalyse
Fysioterapeutisk træning
Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort VISA MasterCard American Express JCB Maestro © Copyright Kaiser Sport og Ortopædi ApS · CVR nr: 31048230

Din indkøbskurv er tom