Lad os hjælpe dig


Dine fødder er det vigtigste instrument i dit løb – og det kan være svært at finde den rigtige løbesko.

Der er kun meget begrænsede muligheder for at ændre på føddernes form og funktion. Derfor er det løbeskoen, der skal give dine fødder den bedst mulige og mest naturlige afvikling henover foden, når du løber. Skoenes pasform og deres måde at påvirke dit løb er afgørende faktorer i valget af løbesko. Derfor er det vigtigt, at du får den rette hjælp til at vælge den løbesko, der dækker dine fødders behov bedst muligt.
 
Vores dygtige medarbejdere undersøger meget omhyggeligt, hvordan du løber i forskellige, udvalgte sko og hjælper dig med at vælge den sko, der passer til netop dit behov og måde at løbe på.
 
Nye modeller to gange årligt
Du kender sikkert situationen. Endelig har du fundet en løbesko, du føler dig rigtig godt tilpas i. Du løber ca. 900-1000 km i dem, og så trænger skoen til udskiftning. Hvad gør du? Mange vælger at købe afløseren til den gamle model uden først at blive testet på løbebånd. Men desværre kan du ikke regne med, at skoen har samme egenskaber som den gamle.
 
Løbeskoene ændrer konstant karakter og funktion. Selvom den nye model måske ligner den gamle, er den oftest helt anderledes opbygget end den forrige model – hertil kommer, at producenterne skifter modeller to gange årligt. Det gør det vanskeligt for dig som løber at finde den rigtige løbesko.
 
Vi følger med, så vi kan rådgive dig
Den hurtige udvikling kræver meget opmærksomhed for os, der sælger løbeskoene, - både i udvælgelsen af skoene i indkøbsfasen, men også når vi har fået skoene i butikken. Vi sammenligner egenskaberne i de gamle og nye modeller, og derfor bliver vi hurtigt fortrolige med skoene. Vores erfarne medarbejdere i løbebutikken har konstant fingeren på pulsen på både nye og gamle modeller, og kan guide dig til den optimale løbeoplevelse.


Yderligere information:
 
Vores ekspedienter giver sig altid god til til at give dig seriøs og grundig vejledning

Vi har et bredt sortiment af løbesko til alle typer løbere og i flere forskellige bredder, som skifter to gange årligt - se dem i webshoppen

 

Butik

Kom ind i vores fysiske løbebutik på Frederikssundsvej 143 og lad vores eksperter hjælpe dig med at finde skoen, der passer til netop din løbestil. Vi har også tøj, udstyr og meget mere.
 

Vælg den rigtige løbesko
Kaiser Løbetest
Book tid til køb af sko
Walkersko / gå-sko
Spørg vores eksperter

Klinik

Vi er specialister i at behandle og forebygge fodrelaterede skader og løbeskader. Vi laver dynamiske fodindlæg, har et hav af sportsbandager, og vores behandlere hjælper rigtig mange.
 

Fysioterapi

Osteopati

Dynamiske fodindlæg

Sportsbandager

Spørg vores eksperter

Træning

Vi har sammensat en række spændende træningstilbud, som vores fysioterapeuter står for. Vi gør meget ud af, at du skal kunne bruge træningen derhjemme.


 

Løbestilsanalyse
Fysioterapeutisk træning
Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort VISA MasterCard American Express JCB Maestro © Copyright Kaiser Sport og Ortopædi ApS · CVR nr: 31048230

Din indkøbskurv er tom