Kuldebehandling af akutte skader (RICEM)


RICEM står for Rest - Ice - Compression - Elevate - Motion

Herunder forklarer vi princippet med anklen som eksempel:
 
​Aflast og beskyt den skadede ankel, - enkelt men fantastisk let at glemme. Dvs. gå ikke på den og beskyt den med fx en ankelbandage eller et elastikbind. Brug krykker når du skal bevæge dig.

 
  • Hvil (Rest): Aflast din fod nogle dage. Du behøver ikke holde dig i ro, men din ankel skal aflastes aktivt. Du kan evt. træne forsigtigt ved at cykle uden belastning eller svømme.
  • Is (Ice): Nedkøl det skadede område adskillige gange om dagen i 10-20 min. Det vil minimere hævelsen og dæmpe betændelsestilstanden. Nedkøl aldrig en skade i mere end 20 minutter.
  • Kompression (Compression): Kompression, tryk med bandage eller elastikbind, er vigtigt og tilrådes, når foden ikke kan holdes hævet.
  • Elevation (Elevate): Det vil mindske hævelse og smerte, hvis foden holdes hævet fx med en pude på en stol, - allerbedst over hjerteniveau.
  • Motion (Motion): Vend gradvis tilbage til normal bevægelighed.


Yderligere information
  Klik og se vores COLDCARE-produkter i webshoppen
COLDCARE er eminent til kuldebehandling af muskel- og senevæv. Bandagen, som opbevares i fryseren, holder sig kold i op til 2 timer! Klik på billedet og se produkterne i webshoppen.
 
 

Butik

Kom ind i vores fysiske løbebutik på Frederikssundsvej 143 og lad vores eksperter hjælpe dig med at finde skoen, der passer til netop din løbestil. Vi har også tøj, udstyr og meget mere.
 

Vælg den rigtige løbesko
Kaiser Løbetest
Book tid til køb af sko
Walkersko / gå-sko
Spørg vores eksperter

Klinik

Vi er specialister i at behandle og forebygge fodrelaterede skader og løbeskader. Vi laver dynamiske fodindlæg, har et hav af sportsbandager, og vores behandlere hjælper rigtig mange.
 

Fysioterapi

Osteopati

Dynamiske fodindlæg

Sportsbandager

Spørg vores eksperter

Træning

Vi har sammensat en række spændende træningstilbud, som vores fysioterapeuter står for. Vi gør meget ud af, at du skal kunne bruge træningen derhjemme.


 

Løbestilsanalyse
Fysioterapeutisk træning
Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort VISA MasterCard American Express JCB Maestro © Copyright Kaiser Sport og Ortopædi ApS · CVR nr: 31048230

Din indkøbskurv er tom