Konkurrenceløbesko


Er du løberen, som også stiller op til konkurrence, så er den rigtige sko og selv de små detaljer vigtige for dig.
 
Hvordan er denne skotype opbygget, hvad er karakteristisk ved den?
En konkurrencesko er tilpasset netop den konkurrence, som skoen skal bruges til. Der er stor forskel på, om du skal løbe en 100 m eller et maraton, hvor distancen sætter andre krav til støddæmpning og støtte. Derfor vælges skoen altid efter disciplin og underlag.
 
Vi har konkurrencesko til alle discipliner
Vi fører et bredt udvalg af konkurrencesko til stort set alle løbedistancer, bl.a. sprint, mellemdistance, langdistance, gadeløb, baneløb, trailløb og ultraløb. Når det kommer til selve konkurrencedagen, er begreber som pronation og suppination ikke længere vigtige forstået på den måde, at det er sjældent på selve konkurrencedagen, du bliver skadet men på de hundredevis af kilometer op til konkurrencen.
  
Konkurrencesko kaldes også…
Nogle kalder også konkurrencesko for speedsko, racesko, intervalsko, letvægtssko.
 
Yderligere information
  Konkurrencesko fra Brooks - Racer ST 5 til herre og dame. Se flere i webshoppen
 
Konkurrencesko fra New Balance - 700v2 Spike til herre. Se flere i webshoppen
 
 

Butik

Kom ind i vores fysiske løbebutik på Frederikssundsvej 143 og lad vores eksperter hjælpe dig med at finde skoen, der passer til netop din løbestil. Vi har også tøj, udstyr og meget mere.
 

Vælg den rigtige løbesko
Kaiser Løbetest
Book tid til køb af sko
Walkersko / gå-sko
Spørg vores eksperter

Klinik

Vi er specialister i at behandle og forebygge fodrelaterede skader og løbeskader. Vi laver dynamiske fodindlæg, har et hav af sportsbandager, og vores behandlere hjælper rigtig mange.
 

Fysioterapi

Osteopati

Dynamiske fodindlæg

Sportsbandager

Spørg vores eksperter

Træning

Vi har sammensat en række spændende træningstilbud, som vores fysioterapeuter står for. Vi gør meget ud af, at du skal kunne bruge træningen derhjemme.


 

Løbestilsanalyse
Fysioterapeutisk træning
Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort VISA MasterCard American Express JCB Maestro © Copyright Kaiser Sport og Ortopædi ApS · CVR nr: 31048230

Din indkøbskurv er tom