Klubber og virksomheder


Vi har god erfaring med at samarbejde med virksomheder og klubber, - tøv ikke med at kontakte os, hvis det lyder interessant.  

Alle er velkomne
Alle er velkomne til at henvende sig for nærmere samtale omkring et samarbejde, ingen er for små eller store. For os handler det nemlig ikke om, at en klub skal have over 500 medlemmer og gennemføre min. fem motionsløb om året. Eller en virksomhed skal have over 1000 medarbejdere og indeholde en løbeklub med 3 ugentlige træninger.
 
Win-win
I Kaiser Sport og Ortopædi lægger vi vægt på et professionelt samarbejde, hvor begge parter føler, at de får noget ud af det. Vi samarbejder med klubber og virksomheder, fordi vi gerne vil eksponeres sammen med de pågældende partnere, og fordi vi samtidig gerne vil hjælpe jeres medarbejdere/medlemmer til at få et bedre løb, motivere dem til at træne, have det rigtige udstyr på og gennemføre en række arrangementer – både på mudrede skovstier eller i butikken på vores løbebånd.
 
Firma- og klubtøj 
Kaiser Sport og Ortopædi leverer tøj til mange klubber og virksomheder, og vi sætter en ære i at kunne matche pris og kvalitet. Alt vores tøj er af højeste kvalitet. Vi giver gerne et attraktivt og godt tilbud på firma- eller klubtøj med eller uden tryk. Vi lægger mange kræfter i at finde det helt rigtige sortiment til opgaven således, at pris, leveringsfrist og anvendelighed hænger sammen med jeres behov.
 
 
Skræddersyet arrangement
Er I interesseret i et skræddersyet arrangement med jeres kollegaer, den lokale klub eller andre interessegrupper? Kaiser Sport og Ortopædi kan skræddersy arrangementet til alle niveauer og ønsker. Vi kræver blot, at I er ca. 30 deltagere.
 
Et arrangement kan spænde fra foredrag om løb og skader eller fysiske udfordringer med løbeteknisk træning, intervalløb, Natural Running, trailløb på de mudrede skovstier til test af udstyr, fx pandelamper, rygsække, sko m.m. til trailløb. Kun fantasien sætter grænser, og vi hjælper meget gerne med at udvikle og optimere efter jeres ønsker. Tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud!
 

Interesseret i samarbejde?
I er altid velkomne til at kontakte os, hvis I er interesseret i et samarbejde. Send en mail til Hjarl Kallesøe på hjarl@kaisersport.dk eller ring på tlf. 28 51 44 76
.
  Vi arbejder bl.a. sammen med følgende klubber og virksomheder:
 
  


Mange klubber og virksomheder henvender sig for at få ens, fedt løbetøj til eksempelvis DHL-stafetten. Foto: Sparta

Butik

Kom ind i vores fysiske løbebutik på Frederikssundsvej 143 og lad vores eksperter hjælpe dig med at finde skoen, der passer til netop din løbestil. Vi har også tøj, udstyr og meget mere.
 

Vælg den rigtige løbesko
Kaiser Løbetest
Book tid til køb af sko
Walkersko / gå-sko
Spørg vores eksperter

Klinik

Vi er specialister i at behandle og forebygge fodrelaterede skader og løbeskader. Vi laver dynamiske fodindlæg, har et hav af sportsbandager, og vores behandlere hjælper rigtig mange.
 

Dynamiske fodindlæg
Sportsbandager
Osteopati
Løbestilsanalyse
Spørg vores eksperter

Træning

Vi har sammensat en række spændende træningstilbud, som vores fysioterapeuter står for. Vi gør meget ud af, at du skal kunne bruge træningen derhjemme.


 

Løbestilsanalyse
Fysioterapeutisk træning
Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort VISA MasterCard American Express JCB Maestro © Copyright Kaiser Sport og Ortopædi ApS · CVR nr: 31048230

Din indkøbskurv er tom