Klinikprodukter


”Ortopædi” er en del af vores navn, og da vi er eksperter i behandling af bevægeapparatet, forhandler vi også klinikrelaterede produkter i butikken.

Vi har samlet et udvalg af mindre bandager, der passer til forskellige skadestyper. Vi behandler ikke kun løbere og sportsfolk, men også andre problematikker såsom slidgigt, tennisalbuer og musearm. Vi har bandager til både knæ, ankler, tommelfingre, albuer, skuldre og håndled. Herudover en række andre klinikrelaterede produkter såsom tape, plaster, såler, indlæg, isposer, træningsudstyr m.m.
 
Vi fører følgende mærker i butik og webshop - klik og bliv ført direkte til produkterne:

 

         
                             
            Footlab
                     
       


 


Butik

Kom ind i vores fysiske løbebutik på Frederikssundsvej 143 og lad vores eksperter hjælpe dig med at finde skoen, der passer til netop din løbestil. Vi har også tøj, udstyr og meget mere.
 

Vælg den rigtige løbesko
Kaiser Løbetest
Book tid til køb af sko
Walkersko / gå-sko
Spørg vores eksperter

Klinik

Vi er specialister i at behandle og forebygge fodrelaterede skader og løbeskader. Vi laver dynamiske fodindlæg, har et hav af sportsbandager, og vores behandlere hjælper rigtig mange.
 

Dynamiske fodindlæg
Sportsbandager
Osteopati
Løbestilsanalyse
Spørg vores eksperter

Træning

Vi har sammensat en række spændende træningstilbud, som vores fysioterapeuter står for. Vi gør meget ud af, at du skal kunne bruge træningen derhjemme.


 

Jump n' Run
Løbehold
Personlig træning
Løbende rådgiver
Fysioterapeutisk træning
Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort VISA MasterCard American Express JCB Maestro

Din indkøbskurv er tom