Klinik


Vi sørger for at hjælpe vores klinikkunder af med skader og andre problemer. Vi kan kontaktes på sekretaer@kaisersport.dk eller tlf. 38 28 69 89.

 

 

Camilla Pedersen 
Fysioterapeut
 
Jeg arbejder både på klinikken, hvor jeg fremstiller dynamiske fodindlæg og i butikken, hvor jeg har mange års erfaring med vejledning omkring sko og tilbehør. I kraft af min uddannelse har jeg en bred viden inden for håndtering af diverse skader på bevægeapparatet, primært hvad angår fodrelaterede belastningsskader. Det er super tilfredsstillende at være med til at hjælpe vores kunder over diverse skader og skavanker. Og jeg er stolt af vores meget professionelle tilgang til kunden, hvad enten det er eliteudøveren eller motionsløberen. Løb er min primære sport, og jeg har tidligere prøvet kræfter med både halv-, hel- og ultramaraton.

 

 

 

 

Mads Høyer
Fysioterapeut
mads@kaisersport.dk
 
Jeg brænder virkelig for at motivere vores kunder og få løbeglæden frem! Sammen med min erfaring som løbeinstruktør bruger jeg min ekspertise som fysioterapeut til at aflæse kundernes bevægelsesmønster og guide med de rigtige sko. Jeg nyder samspillet mellem kunden og jeg, - hvis de er glade, når de forlader butikken, så er jeg også. Jobbet hos Kaiser Sport og Ortopædi giver mig mulighed for at kombinere min hobby med arbejde, hvilket, jeg synes, er helt optimalt! Selv er jeg en glad supermotionist, der bl.a. har prøvet kræfter med ultraløb.

 

 

 

 

Michael Weber Jørner
Osteopat og fysioterapeut
michael@kaisersport.dk

Jeg mener, jeg får de bedste behandlingsresultater ved at have en kritisk tilgang til alle mine behandlinger, hvor jeg opfatter kroppen som en helhed og ikke kun ser isoleret på, hvor smerten sidder. Ud over at være fysioterapeut og osteopat er jeg bachelor i idræt og har bl.a. kurser i McKenzie, akupunktur og dynamisk stabilitetstræning. Hos Kaiser Sport og Ortopædi vægtes positive resultater højt, og kvalitet er i fokus, og det er også det, jeg bestræber mig på i mine behandlinger. I sommersæsonen er golfbanen favoritten, og om vinteren bliver det oftest til en tur på mountainbike eller en løbetur i ny og næ. Det er vigtigt for mig, at motion er sjovt og udfordrende.

 

 

 

Nickolaj Kaae

 

Nickolaj Kaae
Fysioterapeut
nickolaj@kaisersport.dk
  
Jeg har en stor nysgerrighed inden for kroppens opbygning og biomekanik, hvilket har ført mig til, hvor jeg er i dag. I klinikken arbejder jeg med fysioterapeutiske løbestilsanalyser og fysioterapeutisk træningsterapi,  hvor jeg hjælper klinikkunderne til at forstå årsagen til deres skadesproblematikker, og hvordan de forebygger overbelastningsrelaterede skader i bevægeapparatet. Det unikke ved Kaiser Sport og Ortopædi er de mange faggrupper, som er samlet under ét tag og derved giver mulighed for et bredt tværfagligt samarbejde. I det daglige tager styrketræning det meste af min tid, og herudover løber jeg i skoven på trailruterne.

 

 

 

 

Pernille Hansen
Massør
 

Jeg blev uddannet sportsmassør i 2011 og har derudover taget kurser i Body SDS-massageteknikker, triggerpunktterapi, ansigtszoneterapi og akupressur til afspænding af muskler.

For at afhjælpe balancen mellem træning og kroppens tilstand tror jeg på behandling af hele kroppen og ikke kun behandling af det sted som er i smerte -  en stærk krop og et stærkt sind er en krop i bedre balance. Jeg tror på udvikling, og derfor søger jeg konstant ny viden og tager videreuddannelse inden for mit fag. 

 

 

 

 

Thomas Christoffersen

Klinikchef, fysioterapeut
klinik@kaisersport.dk 

Jeg har en bred, biomekanisk forståelse og viden inden for fodrelaterede lidelser og skader i bevægeapparatet på alle aktivitetsniveauer. Jeg fremstiller ortopædiske, dynamiske fodindlæg og ved meget om ortoser og bandager. Det betyder meget for mig, at jeg har personlige kompetencer og ressourcer, der kan hjælpe vores klinikkunder med at blive i deres sport/aktivitet uden, at skader skal være en hindring. I det daglige glæder jeg mig over at være en del af et yderst professionelt, godt organiseret og positivt arbejdsteam. Motionsmæssigt er jeg dedikeret trailløber, og min træning foregår derfor i skov, på stranden og over stok og sten. Jeg er af samme grund også en del af Kaiser Sport Adventure Racers og nyder de udfordringer, det giver.

 

 

 


Butik

Kom ind i vores fysiske løbebutik på Frederikssundsvej 143 og lad vores eksperter hjælpe dig med at finde skoen, der passer til netop din løbestil. Vi har også tøj, udstyr og meget mere.
 

Vælg den rigtige løbesko
Kaiser Løbetest
Book tid til køb af sko
Walkersko / gå-sko
Spørg vores eksperter

Klinik

Vi er specialister i at behandle og forebygge fodrelaterede skader og løbeskader. Vi laver dynamiske fodindlæg, har et hav af sportsbandager, og vores behandlere hjælper rigtig mange.
 

Fysioterapi

Osteopati

Dynamiske fodindlæg

Sportsbandager

Spørg vores eksperter

Træning

Vi har sammensat en række spændende træningstilbud, som vores fysioterapeuter står for. Vi gør meget ud af, at du skal kunne bruge træningen derhjemme.


 

Løbestilsanalyse
Fysioterapeutisk træning
Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort VISA MasterCard American Express JCB Maestro © Copyright Kaiser Sport og Ortopædi ApS · CVR nr: 31048230

Din indkøbskurv er tom