Kend din core!


Holdet er et 6 ugers forløb til dig, som gerne vil være stærk i din core og tage udfordringen op mod rygproblemer!

 

Træningsforløbet har til formål at udvikle din kropsstammes styrke og udholdenhed, hvad enten det er til hverdag eller under aktivitet.

Symptomer som ømhed/træthed/smerter i ryggen efter en lang arbejdsdag eller et hårdt træningspas kan være tegn på, at din mave- og rygmuskulatur trænger til en hjælpende hånd.

 

Da vores ryg er en vigtig mekanisme, som benyttes hver eneste dag, skal den trænes med præcision og fornuftig tilrettelæggelse. Træningen bliver derfor nøje sammensat af øvelser, som sikrer en stabil og sikker fremgang.

 

Igennem forløbet tilegner du dig en udvidet øvelsesbank, som giver dig en stærkere core og bedre ryg, og som altid kan bruges, uanset sted og redskaber til rådighed.

 

Pris

6 uger: 900 kr.

 

Holdstart

Onsdag kl. 18.45 – 19.45 (første træning 8. februar 2017, 5 pladser)(ferie uge 7)

 

Praktisk

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, får du 59 kr. i tilskud pr. holdtime (du behøver ikke henvisning fra egen læge).

 

Med kun 5 pladser på holdet vil der være meget plads og fokus på den enkelte og de forskellige niveauer. Holdet oprettes ved 3 tilmeldinger.

Hvis du har spørgsmål til holdet, er du velkommen til at kontakte vores fysioterapeut Nickolaj på nickolaj@kaisersport.dk 

 

Tilmelding

Tilmelding er nødvendig og sker hos vores sekretær Pia. Hun sidder klar ved telefonen alle hverdage kl. 9-15 på tlf. 38 28 69 89. Vær opmærksom på, at du tilmelder og betaler for hele forløbet.  Pengene kan altså ikke refunderes, hvis du stopper undervejs i forløbet.

 


Butik

Kom ind i vores fysiske løbebutik på Frederikssundsvej 143 og lad vores eksperter hjælpe dig med at finde skoen, der passer til netop din løbestil. Vi har også tøj, udstyr og meget mere.
 

Vælg den rigtige løbesko
Kaiser Løbetest
Book tid til køb af sko
Walkersko / gå-sko
Spørg vores eksperter

Klinik

Vi er specialister i at behandle og forebygge fodrelaterede skader og løbeskader. Vi laver dynamiske fodindlæg, har et hav af sportsbandager, og vores behandlere hjælper rigtig mange.
 

Fysioterapi

Osteopati

Dynamiske fodindlæg

Sportsbandager

Spørg vores eksperter

Træning

Vi har sammensat en række spændende træningstilbud, som vores fysioterapeuter står for. Vi gør meget ud af, at du skal kunne bruge træningen derhjemme.


 

Løbestilsanalyse
Fysioterapeutisk træning
Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort VISA MasterCard American Express JCB Maestro © Copyright Kaiser Sport og Ortopædi ApS · CVR nr: 31048230

Din indkøbskurv er tom