Dynamiske fodindlæg


Vores dynamiske fodindlæg er ikke bare en hjælp til foden, men til hele kroppen. Derfor tilbyder vi, at du som løber kan få foretaget en Qualisys 3D-bevægelsesanalyse, som en del af forundersøgelsen

Ved at have Qualisys med i dit forløb, kan vi analysere om du rent løbeteknisk bevæger dig i den rigtige retning ved brugen af vores dynamiske fodindlæg og dermed også væk fra din aktuelle skade. Følger du samtidig de retningslinjer der er givet, kan vi med en opfølgende analyse, få indblik i om indlægget supplerer til dit behandlingsforløb, som ønsket.

 

Klik her for pris og mere information eller bliv kontaktet af en behandler. Du kan også ringe på tlf. 38 28 69 89 mellem 9 og 15 i hverdagene.

 


Butik

Kom ind i vores fysiske løbebutik på Frederikssundsvej 143 og lad vores eksperter hjælpe dig med at finde skoen, der passer til netop din løbestil. Vi har også tøj, udstyr og meget mere.
 

Vælg den rigtige løbesko
Kaiser Løbetest
Book tid til køb af sko
Walkersko / gå-sko
Spørg vores eksperter

Klinik

Vi er specialister i at behandle og forebygge fodrelaterede skader og løbeskader. Vi laver dynamiske fodindlæg, har et hav af sportsbandager, og vores behandlere hjælper rigtig mange.
 

Fysioterapi

Osteopati

Dynamiske fodindlæg

Sportsbandager

Spørg vores eksperter

Træning

Vi har sammensat en række spændende træningstilbud, som vores fysioterapeuter står for. Vi gør meget ud af, at du skal kunne bruge træningen derhjemme.


 

Løbestilsanalyse
Fysioterapeutisk træning
Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort VISA MasterCard American Express JCB Maestro © Copyright Kaiser Sport og Ortopædi ApS · CVR nr: 31048230

Din indkøbskurv er tom