Behandlinger


Med Qualisys’ avancerede og komplekse 3D-bevægelsesanalyse vil vi hjælpe alle løbere, med at forbedre deres løbemønster og derved afhjælpe og forebygge løbeskader på et niveau, som ikke er set før i Danmark!

 

Vi har integreret Qualisysanalysen i vores allerede eksisterende behandlingsformer med osteopati eller fysioterapi, ved køb af løbesko eller hvis du skal have dynamiske fodindlæg. Læs mere herunder: 

 

 

Fysioterapeutisk 3D-Løbestilsanalyse

 • Løbestilsanalyser bliver i Danmark kun lavet med almindelig 2D-kameraer. Det giver en stor usikkerhed for at vurdere selv små bevægelser og det gør det svært at følge en udvikling med løbeteknikken over tid. Alle løbestilsanalyser i Kaiser Sport og Ortopædi består af en ½ times Qualisys 3D-bevægelsesanalyse samt 1 times vejledning og briksundersøgelse for at give løberen den mest præcise og bedste behandling i Danmark.
 • Efter Qualisysanalysen er gennemført, udarbejder vi en rapport, og sender den på mail til dig. Den indeholder dine resultater, optagelserne af dig, samt gode råd til de bedste øvelser for dig.
 • Klik her for pris og mere information eller bliv kontaktet af en af vores eksperter

 

 

Osteopatisk Qualisysanalyse

 • Inde for osteopatien, ser man på kroppens egenskab til at bevæge sig og om den gør det nok.
  Hvis kroppen ikke formår at bevæge sig tilstrækkeliggt, har den en imponerende egenskab til at kompensere.
  Osteopaten kan bruge Qualisys som et ekstra øje, til at opfange  de kompensationer, som kroppen laver under dit løb.
 • Klik her for pris og mere information eller bliv kontaktet af en af vores eksperter.

 

Supplerende undersøgelse ved fysioterapi, osteopati eller dynamiske fodindlæg

 • Hvis man for eksempel har ondt i sit knæ, kan det nogle gange være svært at vide med 100% sikkerhed om det enten er menisker, ledbånd eller korsbånd, som er beskadiget. I lægeverdenen vil man få foretaget en MR-skanning, som er det mest præcise analyseredskab – uden at man behøver at åbne knæet for at kigge ind! En Qualisys 3D-bevægelsesanalyse er løbets svar på en MR-skanning. Det kan give vigtige informationer til din behandler, om hvorfor dine skader opstår og om behandlingen/træningen har effekt.
 • Analysen kan bruges enten i starten af et behandlingsforløb, undervejs eller til slut eller hvis du blot ønsker Qualisysanalysen.
 • Klik her for pris og mere information eller bliv kontaktet af en af vores eksperter.

 

 

 

 


Butik

Kom ind i vores fysiske løbebutik på Frederikssundsvej 143 og lad vores eksperter hjælpe dig med at finde skoen, der passer til netop din løbestil. Vi har også tøj, udstyr og meget mere.
 

Vælg den rigtige løbesko
Kaiser Løbetest
Book tid til køb af sko
Walkersko / gå-sko
Spørg vores eksperter

Klinik

Vi er specialister i at behandle og forebygge fodrelaterede skader og løbeskader. Vi laver dynamiske fodindlæg, har et hav af sportsbandager, og vores behandlere hjælper rigtig mange.
 

Fysioterapi

Osteopati

Dynamiske fodindlæg

Sportsbandager

Spørg vores eksperter

Træning

Vi har sammensat en række spændende træningstilbud, som vores fysioterapeuter står for. Vi gør meget ud af, at du skal kunne bruge træningen derhjemme.


 

Løbestilsanalyse
Fysioterapeutisk træning
Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort VISA MasterCard American Express JCB Maestro © Copyright Kaiser Sport og Ortopædi ApS · CVR nr: 31048230

Din indkøbskurv er tom