Jump n' Run


Vær mere eksplosiv og bliv en bedre løber!

 

Holdet er et 6 ugers forløb til dig, som gerne vil være mere eksplosiv hvad enten det er i håndbold, løb eller fodbold!

 

Træningsforløbet har til formål, at udvikle din eksplosive styrke, da du uden den belaster din krops led og sener under bevægelse. Styrken opnås gennem plyometrisk træning, som består af spring og hop, koordinations- og balanceøvelser. Dertil arbejder vi med løbeteknikken for bedre at kunne overføre styrken til din sport!

 

Når den eksplosive styrke øges har videnskaben observeret forbedringer på ens hoppehøjde og sprinthastighed. To kvaliteter som er vigtige hos de fleste idrætsfolk.

 

Mange løbere har en tendens til at være for lidt fjedrende og falder meget sammen under landingen. Prøv at hoppe som hvis du skulle sjippe og tillad din krop at bukke meget sammen i knæene og hoften. Du vil opleve at hoppene føles tunge og besværlige. Hop nu igen, men denne gang skal du gøre kroppen næsten helt stiv. Det vil gøre, at hoppene nu føles nemmere og mere fjedrende.

 

På trods af at du gør det, som føles naturligt, når du løber, er det ikke altid hensigtsmæssigt. Vi prøver sammen at ændre din krops’ opfattelse af, hvad der er naturligt, så du bliver en mere effektiv løber med mindre risiko for skader.

 

Holdet er for dig der:

  • Løber/træner mindre end 4 timer ugtl.
  • Skal i gang igen efter en skade
  • Har ikke prøvet plyometrisk træning før

 

Pris

6 ugers forløb: 900 kr.

 

Holdstart

Mandag kl. 17.30 – 18.30 (første træning 10. marts 2017, 5 pladser)

Mandag kl. 18.45 – 19.45 (første træning 10. marts 2017, 5 pladser)

 

Praktisk

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, giver de 59 kr. pr. holdtime (du skal ikke have henvisning fra egen læge). Med kun 5 pladser på holdet vil der være meget plads og fokus på den enkelte og de forskellige niveauer. Holdet oprettes ved 3 tilmeldinger.

Hvis du har spørgsmål til holdet, er du velkommen til at kontakte vores fysioterapeut Nickolaj på nickolaj@kaisersport.dk 

 

Tilmelding

Det er nødvendigt med tilmelding til vores sekretær Pia. Hun sidder klar ved telefonen alle hverdage fra kl. 9-15 på tlf. 38 28 69 89. Vær opmærksom på, at du tilmelder og betaler for hele forløbet.  Pengene kan altså ikke refunderes, hvis du stopper undervejs i forløbet.


 

Træningen på Jump n' Run består bl.a. af hop og balancetræning

 


 
 
 

Butik

Kom ind i vores fysiske løbebutik på Frederikssundsvej 143 og lad vores eksperter hjælpe dig med at finde skoen, der passer til netop din løbestil. Vi har også tøj, udstyr og meget mere.
 

Vælg den rigtige løbesko
Kaiser Løbetest
Book tid til køb af sko
Walkersko / gå-sko
Spørg vores eksperter

Klinik

Vi er specialister i at behandle og forebygge fodrelaterede skader og løbeskader. Vi laver dynamiske fodindlæg, har et hav af sportsbandager, og vores behandlere hjælper rigtig mange.
 

Fysioterapi

Osteopati

Dynamiske fodindlæg

Sportsbandager

Spørg vores eksperter

Træning

Vi har sammensat en række spændende træningstilbud, som vores fysioterapeuter står for. Vi gør meget ud af, at du skal kunne bruge træningen derhjemme.


 

Løbestilsanalyse
Fysioterapeutisk træning
Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort VISA MasterCard American Express JCB Maestro © Copyright Kaiser Sport og Ortopædi ApS · CVR nr: 31048230

Din indkøbskurv er tom