Indendørs sportssko


Det er vigtigt for dine fødder, at du vælger en god, passende indendørssko, hvis du vil undgå unødvendige skader, når du dyrker sport.
 
Vi har et godt sortiment af indendørs sportssko, og vi rådgiver landsholds- og elitespillere fra mange forskellige sportsgrene i, hvordan man bedst passer på sine fødder og knæ, så unødvendige skader undgås.
 
Sko efter disciplin og rolle
Når vi rådgiver omkring indendørssko, ser vi altid på spilleren tredimensionelt. Dvs. hvad er det for en type spiller, hvordan bevæger spilleren sig, og hvad bør spilleren bevæge sig i. I håndbold skal stregspilleren fx have en langt mere fast og stabil sko, så han kan tåle skub og taklinger på stregen –hvorimod fløjspilleren har brug for en lettere og hurtig sko, så han kan tage de hurtige kontraløb.
 
Vi fører indendørssko til både kvinder, mænd og større børn, - til sportsgrene som fx håndbold, volleyball, badminton og bordtennis.
 
Indendørssko kaldes også…
Man hører også benævnelserne indoor og allround indoorsko, når man snakker sportssko til indendørs brug.
 
Yderligere information
 
Indendørs sportssko fra Mizuno - Wave Stealth 3 til herre. Se flere i webshoppen
 Indendørs sportssko fra Asics - Gel-Beyond 4 til dame. Se flere i webshoppen
 

Butik

Kom ind i vores fysiske løbebutik på Frederikssundsvej 143 og lad vores eksperter hjælpe dig med at finde skoen, der passer til netop din løbestil. Vi har også tøj, udstyr og meget mere.
 

Vælg den rigtige løbesko
Kaiser Løbetest
Book tid til køb af sko
Walkersko / gå-sko
Spørg vores eksperter

Klinik

Vi er specialister i at behandle og forebygge fodrelaterede skader og løbeskader. Vi laver dynamiske fodindlæg, har et hav af sportsbandager, og vores behandlere hjælper rigtig mange.
 

Fysioterapi

Osteopati

Dynamiske fodindlæg

Sportsbandager

Spørg vores eksperter

Træning

Vi har sammensat en række spændende træningstilbud, som vores fysioterapeuter står for. Vi gør meget ud af, at du skal kunne bruge træningen derhjemme.


 

Løbestilsanalyse
Fysioterapeutisk træning
Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort VISA MasterCard American Express JCB Maestro © Copyright Kaiser Sport og Ortopædi ApS · CVR nr: 31048230

Din indkøbskurv er tom