Historie og filosofi


Kaiser Sport og Ortopædi har eksisteret i 20 år – kombinationen af butik og klinik er unik og giver vores kunder de bedste forudsætninger.
 
Sådan startede det hele
Thomas Kaiser er uddannet fysioterapeut og bandagist og gennem hans mangeårige erfaring med behandling af især fodrelaterede skader og store viden om biomekanik og skadessammenhænge, fik han øje på et nyt behov.

De patienter, han mødte i klinikken, havde behov for bedre rådgivning om valg af løbesko, træningssammenhænge og skader. Derfor åbnede han i 1997 Kaiser Sport og Ortopædi, hvor både butik og klinik kom under ét tag.

I 2001 kom Jan Steinicke til, og har fungeret som partner og direktør. Sammen har de formået at udvikle Kaiser Sport og Ortopædi til at være en anerkendt butik og klinik, hvor kunderne gang på gang vender tilbage, hvilket ikke mindst skyldes et stærkt og velfungerende tværfagligt team fuld af engagement!

Vores filosofi
Vores arbejde tager udgangspunkt i biomekanik (viden om bevægeapparatet) og kroppens bevægelser, fordi vi oplever, at de fleste belastningsskader og problemer i bevægeapparatet har en biomekanisk årsag.
 
Vi tilstræber at normalisere og mindske belastninger på kroppens muskel- og senevæv præcis der, hvor problemerne opstår, så kroppen kan hele sig selv. Vi fokuserer på at finde årsagen i stedet for at symptombehandle. Sagt med andre ord:
 
Vi ser på, hvordan du er bygget, hvordan du bevæger dig,
og hvad du bevæger dig i
 


Jan Steinicke, direktør i Kaiser Sport og Ortopædi

 

 

 

 

”Jeg havde et brændende ønske om et hus, hvor tværfaglighed og alle kompetencer var samlet, så både individuel behandling og rådgivning, valg af sko samt andet udstyr hang bedre sammen”.
 

Thomas Kaiser, stifter af Kaiser Sport og Ortopædi
 
 
 
 

Butik

Kom ind i vores fysiske løbebutik på Frederikssundsvej 143 og lad vores eksperter hjælpe dig med at finde skoen, der passer til netop din løbestil. Vi har også tøj, udstyr og meget mere.
 

Vælg den rigtige løbesko
Kaiser Løbetest
Book tid til køb af sko
Walkersko / gå-sko
Spørg vores eksperter

Klinik

Vi er specialister i at behandle og forebygge fodrelaterede skader og løbeskader. Vi laver dynamiske fodindlæg, har et hav af sportsbandager, og vores behandlere hjælper rigtig mange.
 

Fysioterapi

Osteopati

Dynamiske fodindlæg

Sportsbandager

Spørg vores eksperter

Træning

Vi har sammensat en række spændende træningstilbud, som vores fysioterapeuter står for. Vi gør meget ud af, at du skal kunne bruge træningen derhjemme.


 

Løbestilsanalyse
Fysioterapeutisk træning
Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort VISA MasterCard American Express JCB Maestro © Copyright Kaiser Sport og Ortopædi ApS · CVR nr: 31048230

Din indkøbskurv er tom