Handelsbetingelser


Nedenstående handelsbetingelser gælder for alle leverancer fra Kaiser Sport og Ortopædis webshop. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Kaiser Sport og Ortopædi ApS.

 

Firmaoplysninger
Kaiser Sport og Ortopædi ApS
Frederikssundsvej 143
2700 Brønshøj
CVR-nr. 31048230
Tlf. 38 28 69 89
Fax 38 28 69 88
info@kaisersport.dk
www.kaisersport.dk

Alle spørgsmål vedr. webshoppen bedes rettes til web@kaisersport.dk eller tlf. 38 28 69 87.

Priser og betaling
I webshoppen på www.kaisersport.dk har du mulighed for at betale med Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, JCB samt American Express. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen sendes. Alle priser i webshoppen er inkl. moms, men ekskl. fragt. Der tages forbehold for prisændringer, fejl og udsolgte varer. Vi har ingen form for ekspeditionsgebyr.

Sikkerhed ved brug af kreditkort
Som betalingsgateway bruger vi Wannafind, der kører via SSL (Secure Socket Layer). SSL sørger for at kryptere dine kortoplysninger, så uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Fragt og levering
Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage, såfremt varen skal leveres i Danmark. Skal varen sendes til udlandet, er leveringstiden forskellig fra land til land.

Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop, GLS Privat eller GLS Erhverv. Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres del af aftalen, hvilket vi ikke kan drages til ansvar for.

Fragtpriser i Danmark er 42 kr. for GLS Pakkeshop og GLS Erhverv, for ordrer op til 20 kg. Fragtpriser i Danmark er 69 kr. for GLS Privat, for ordrer op til 20 kg. Du får gratis fragt til GLS Pakkeshop, hvis du køber for over 700 kr. Du har også mulighed for selv at hente dine varer i vores butik på Frederikssundsvej 143, selvfølgelig i butikkens åbningstid.

Vi leverer ud over Danmark til Sverige, Tyskland, Finland, Grønland, Færøerne, Island. Den nøjagtige pris samt leveringstid vil fremgå på det skærmbillede, hvor du indtaster kontaktoplysninger, vælger land, betalingsmetode m.m.

Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 14 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering. 

Specielt vedr. gavekort
Vores gavekort er gyldige i 3 år og forsynes med udløbsdato dateret fra den dato, vi sender ordren af sted. Der er 14 dages fortrydelsesret på gavekortet.

 


Reklamation
Kaiser Sport og Ortopædi ApS yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamation omfatter fabrikations- og materialefejl, som du konstaterer ved normal brug af varen. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte, opstået som følge af forkert brug eller dårlig vedligeholdelse.

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles til Kaiser Sport og Ortopædi ApS inden for rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres med henblik på reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering.

For varer med begrænset holdbarhed er din reklamationstid begrænset af den holdbarhedsperiode, der er noteret på varen.

Hvis du vil klage
Hvis du vil klage over dit køb, skal du kontakte web@kaisersport.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning via www.forbrug.dkDu kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Opbevaring af informationer
Når du har handlet i vores webshop, har vi ifølge regnskabsloven pligt til at opbevare informationer om dit køb i 5 år, hvorefter de slettes. Vi videregiver ikke informationer til 3. part, så de data, du opgiver, når du handler i vores webshop, er fortrolige. Hvis du vælger at gemme dine informationer i forbindelse med køb, kan du altid logge ind og se, hvad vi har registreret om dig, - dvs. dine kontaktoplysninger og tidligere køb.
 
Gem din faktura
Når du modtager dine varer, modtager du også en faktura for dit køb hos Kaiser Sport og Ortopædi ApS. Denne faktura skal du gemme, som du normalt ville gemme en kvittering fra en butik, da den er dokumentation for, at du har købt varerne hos os.


Butik

Kom ind i vores fysiske løbebutik på Frederikssundsvej 143 og lad vores eksperter hjælpe dig med at finde skoen, der passer til netop din løbestil. Vi har også tøj, udstyr og meget mere.
 

Vælg den rigtige løbesko
Kaiser Løbetest
Book tid til køb af sko
Walkersko / gå-sko
Spørg vores eksperter

Klinik

Vi er specialister i at behandle og forebygge fodrelaterede skader og løbeskader. Vi laver dynamiske fodindlæg, har et hav af sportsbandager, og vores behandlere hjælper rigtig mange.
 

Dynamiske fodindlæg
Sportsbandager
Osteopati
Løbestilsanalyse
Spørg vores eksperter

Træning

Vi har sammensat en række spændende træningstilbud, som vores fysioterapeuter står for. Vi gør meget ud af, at du skal kunne bruge træningen derhjemme.


 

Jump n' Run
Løbehold
Personlig træning
Løbende rådgiver
Fysioterapeutisk træning
Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort VISA MasterCard American Express JCB Maestro

Din indkøbskurv er tom