Fysioterapi


Ved løb og sport er belastningsskader ofte fremprovokeret af fejlstillinger eller låsning forskellige steder i din krop. Vi fokuserer vores behandlinger på genetablering af dine gode bevægemønstre, men lige så meget på at rådgive dig om styrke- og stabilitetstræning.

Vores filosofi er, at forkerte eller uhensigtsmæssige bevægemønstre kan medvirke til, at du kan udvikle skader eller dårligt fungerende led. Målet med behandlingen er at få rettet op på disse "dysfunktioner" og dermed få genskabt et naturligt bevægemønster hos dig. Når det naturlige bevægemønster er genetableret, rettes fokus i behandlingen mod styrke- og stabilitetstræning, så din krop ikke falder tilbage i sine gamle mønstre.
 
Skæve mønstre giver dig skader
En afgørende faktor for udviklingen af skader er kroppens biomekaniske belastningsmønstre. Ved løb og sport er belastningsskader ofte fremprovokeret af fejlstillinger eller låsninger forskellige steder i kroppen. Et skævt træk omkring bækken og lænd, en tidligere forstuvet fod eller låsninger andre steder i kroppen, kan fx være afgørende for fodens bevægemønster.

Vores fysioterapeuter
Vores dygtige fysioterapeuter behandler og genoptræner kroppen hos skadede patienter. Det kan fx være i forbindelse med løbe- og sportsskader, overbelastning, arbejdsskader eller lign. Han arbejder med afsæt i biomekanik og forsøger at skabe balance i kroppen ved at sikre fri bevægelighed, muskulær balance, styrke og stabilitet.
 
Vores fysioterapeuter er Nickolaj M. Kaae og Michael Weber Jørner

Vores behandlinger er ikke kun for løbere og sportsfolk
I Kaiser Sport og Ortopædi behandler vi alle – vores klinik er ikke kun for løbere og idrætsudøvere, selvom de fylder en del. Vi kan også tilbyde dig behandling, hvis du har nakke- eller rygproblemer, smerter i kroppen slidproblemer eller nedsat bevægelighed i kroppens led.

I Kaiser | Sport Lab, kan du få lavet en Qualisysanalyse, som giver et meget præcist indblik i dine bevægelser, uanset dit niveau som løber. Det giver os nogle helt unikke muligheder for at kunne vejlede dig med netop det din krop har behov for. Vi kan både spotte og forebygge skader med Qualisysanalysen. Og vi kan hjælpe dig til at performe endnu bedre.


 

Priser på fysioterapi
Fysioterapi hos Michael

  • 1. behandling ( 60 min.): 900 kr.
  • Efterfølgende behandlinger ( 30 min.): 450 kr.
  • Behandling med Qualisysanalyse ( 60 min.): 1.000 kr.


Fysioterapi hos Nickolaj: 

  • 1. behandling (60 min.): 650 kr.
  • Efterfølgende behandlinger (30 min.): 350 kr.
  • Fysioterapeutisk 3D-løbestilsanalyse (90 min): 1.300 kr.

 

Se praktisk information om Qualisysanalysen.


Tidsbestilling og afbud
Du kan bestille tid og melde afbud til behandling hos vores sekretær Pia på tlf. 38 28 69 89 alle hverdage mellem kl. 9 og 15. Vi skal have dit evt. afbud senest 24 timer før behandlingen. Ved senere afbud opkræves den fulde pris. Afbud kan efter kl. 15 indtales på vores telefonsvarer.


Yderligere information
  Lad os hjælpe dig af med smerterne

Kyndig behandling i klinikken

 

Butik

Kom ind i vores fysiske løbebutik på Frederikssundsvej 143 og lad vores eksperter hjælpe dig med at finde skoen, der passer til netop din løbestil. Vi har også tøj, udstyr og meget mere.
 

Vælg den rigtige løbesko
Kaiser Løbetest
Book tid til køb af sko
Walkersko / gå-sko
Spørg vores eksperter

Klinik

Vi er specialister i at behandle og forebygge fodrelaterede skader og løbeskader. Vi laver dynamiske fodindlæg, har et hav af sportsbandager, og vores behandlere hjælper rigtig mange.
 

Fysioterapi

Osteopati

Dynamiske fodindlæg

Sportsbandager

Spørg vores eksperter

Træning

Vi har sammensat en række spændende træningstilbud, som vores fysioterapeuter står for. Vi gør meget ud af, at du skal kunne bruge træningen derhjemme.


 

Løbestilsanalyse
Fysioterapeutisk træning
Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort VISA MasterCard American Express JCB Maestro © Copyright Kaiser Sport og Ortopædi ApS · CVR nr: 31048230

Din indkøbskurv er tom