Fysioterapeutisk træning


Den menneskelige krop bliver under løb og sport udsat for mange belastninger, og det er musklernes opgave at stødabsorbere de slag, som kommer fra underlaget og samtidig stabilisere kroppens led for at undgå skader.
 

Fysioterapeutisk træning tager udgangspunkt i at styrketræne de muskler, som skal sørge for at stabilisere kroppens led under alle former for aktivitet – gang såvel som løb. I mange sportsgrene er det nødvendigt med supplerende træning, da sportsgrenen i selv sig ikke altid øger styrken i de muskler, som er nødvendige for at sikre optimal ledstabilitet.


Både forebyggende og genoptrænende
Fysioterapeutisk træning kan bruges til både at forebygge og genoptræne. Det kan fx være gamle skader, en stigning i træningsmængden eller et ønske om bedre løbeøkonomi, som gør, at du kan lægge vej forbi vores træningstilbud. Det kan også være, at du har haft en forstuvet ankel, og derfor igen skal lære dine muskler i underbenet at støtte din ankel korrekt. Nedsat stabilitet i anklen kan resultere i ændrede og uhensigtsmæssige bevægemønstre over knæet og hoften.

 

Funktionelt samt let tilgængeligt
Træningen arbejder ud fra et funktionelt koncept omkring, at træningsøvelserne kræver minimalt udstyr, skal kunne udføres derhjemme og består af bevægelsesmønstre, som ligner den sportsgren, du dyrker. Det er med til at forstærke hjernens forståelse af træningen og på den måde, bliver det nemmere at omsætte den øgede styrke i træningslokalet til enten fodboldbanen, håndboldbanen eller løbestien.

 

Proces
Inden du begynder fysioterapeutisk træning, laver vi en forundersøgelse, hvor vi tester dig ift. stabilitet, styrke og bevægelighed. Dernæst afstemmes forventninger ift. antal træningsgange og -program mellem dig og fysioterapeuten.
 

Priser

  • 1. behandling (1 time): 650 kr.
  • Efterfølgende behandlinger (30 min.): 350 kr.


Praktisk
Vi har desværre kun begrænset mulighed for omklædning på stedet, så vi anbefaler, at du møder op i træningstøj og har indendørs træningssko med i hånden.
 
Tidsbestilling og afbud
Du kan bestille tid og melde afbud hos vores sekretær Pia på tlf. 38 28 69 89 alle hverdage mellem kl. 9 og 15. Vi skal have dit evt. afbud senest 24 timer før behandlingen. Ved senere afbud opkræves den fulde pris. Afbud kan efter kl. 15 indtales på vores telefonsvarer.

 

Funktionel træning med elastik fra Sissel
Sissel Fit-Dome er et rigtig godt redskab til stabilitetstræning

 

Holdtræning
Vi tilbyder også andre former for fysioterapeutisk holdtræning. Læs mere om holdene herunder:


Butik

Kom ind i vores fysiske løbebutik på Frederikssundsvej 143 og lad vores eksperter hjælpe dig med at finde skoen, der passer til netop din løbestil. Vi har også tøj, udstyr og meget mere.
 

Vælg den rigtige løbesko
Kaiser Løbetest
Book tid til køb af sko
Walkersko / gå-sko
Spørg vores eksperter

Klinik

Vi er specialister i at behandle og forebygge fodrelaterede skader og løbeskader. Vi laver dynamiske fodindlæg, har et hav af sportsbandager, og vores behandlere hjælper rigtig mange.
 

Fysioterapi

Osteopati

Dynamiske fodindlæg

Sportsbandager

Spørg vores eksperter

Træning

Vi har sammensat en række spændende træningstilbud, som vores fysioterapeuter står for. Vi gør meget ud af, at du skal kunne bruge træningen derhjemme.


 

Løbestilsanalyse
Fysioterapeutisk træning
Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort VISA MasterCard American Express JCB Maestro © Copyright Kaiser Sport og Ortopædi ApS · CVR nr: 31048230

Din indkøbskurv er tom