Fysioterapeutisk 3D-løbestilsanalyse


Til dig der vil blive klogere på din løbestil eller skadesproblematik.

 

En fysioterapeutisk 3D- løbestilsanalyse med Qualisys i vores Kaiser | Sport Lab, fortæller, hvordan du bevæger dig under løb. Den er et fysioterapeutisk redskab til at lokalisere en årsag til dine smerter/skader i forbindelse med løb. Samtidig er analysen et værktøj til at forbedre og udvikle den engagerede løber, hvad enten du er professionel, supermotionist eller nybegynder.
En fysioterapeutisk 3D-løbestilsanalyse går dybere og endnu mere grundigt til værks end den Kaiser Løbetest, vi altid laver i butikken i forbindelse med køb af løbesko.
 
Hvornår er en 3D-løbestilsanalyse relevant?
Analysen er relevant, hvis du ønsker at få en viden om egen løbestil eller skadesproblematik. Er du fx skadet, og forhindrer det dig i at løbetræne? Er du blevet testet i dine løbesko, løbetrænet på fornuftig vis og har du efterfølgende stadig problemer? Så er det bestemt en god idé med en løbestilsanalyse.
 
Hvad kan en 3D-løbestilsanalyse afdække?
En løbestilsanalyse kan afsløre stærke og svage muskelgrupper, asymmetri og ubalancer under dit løb. Ved at benytte et 3D-analysesystem med Qualisys, har vi mulighed for at få de mest præcise data i verden, som viser hvordan og hvor hurtigt dine led bevæger sig mens du løber.  Der sættes fokus på hele din krop, da løbeskader ofte kan relatere sig til fødder, underben, knæ, bækken/hofte og ryg.
 
Hvad får du ud af en 3D-løbestilsanalyse?
Ud fra løbestilsanalysen udarbejder vores specialuddannede fysioterapeut, Nickolaj Kaae, en personlig rapport til dig med undersøgelsesfund, eventuel anbefaling af skotype og fodindlæg samt et personligt genoptræningsprogram ud fra dine løbeambitioner. Samtidig kan han under analysen ofte give dig et visuelt billede af hvilke faktorer, der har indvirkning på din skadesproblematik. Alt dette får du selvfølgelig en præsentation af sammen med konklusion og øvelser.

 

Hvornår er det relevant med opfølgning?
Hvis man som løber vil komme skaderne i forkøbet, forbedre sin løbeteknik eller komme af med skader, har vi mulighed for at monitorere din udvikling ved at lave opfølgende analyser. Her sammenligner vi med tidligere resultater og revurderer dit forløb.

 

Du bliver studeret fra alle vinkler under en fysioterapeutisk løbestilsanalyse - de fleste går herfra med en hel del "aha'er". 
 

Lidt praktisk
Når du skal have foretaget en løbestilsanalyse, er det vigtigt, du medbringer:

 
Priser 
Fysioterapeutisk 3D-løbestilsanalyse (90 min.): 1.300 kr.
 
Tidsbestilling og afbud
Du kan bestille tid og melde afbud til behandling hos vores sekretær Pia på tlf. 38 28 69 89 alle hverdage kl. 9-15. Vi skal have dit evt. afbud senest 24 timer før behandlingen. Ved senere afbud opkræves den fulde pris. Afbud kan efter kl. 15 indtales på vores telefonsvarer. 

 

 

 

 

 


   

 

 

 

 

 

Butik

Kom ind i vores fysiske løbebutik på Frederikssundsvej 143 og lad vores eksperter hjælpe dig med at finde skoen, der passer til netop din løbestil. Vi har også tøj, udstyr og meget mere.
 

Vælg den rigtige løbesko
Kaiser Løbetest
Book tid til køb af sko
Walkersko / gå-sko
Spørg vores eksperter

Klinik

Vi er specialister i at behandle og forebygge fodrelaterede skader og løbeskader. Vi laver dynamiske fodindlæg, har et hav af sportsbandager, og vores behandlere hjælper rigtig mange.
 

Fysioterapi

Osteopati

Dynamiske fodindlæg

Sportsbandager

Spørg vores eksperter

Træning

Vi har sammensat en række spændende træningstilbud, som vores fysioterapeuter står for. Vi gør meget ud af, at du skal kunne bruge træningen derhjemme.


 

Løbestilsanalyse
Fysioterapeutisk træning
Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort VISA MasterCard American Express JCB Maestro © Copyright Kaiser Sport og Ortopædi ApS · CVR nr: 31048230

Din indkøbskurv er tom