Forskellige løbeskader


Hvis du har været så uheldig at pådrage dig en løbeskade, så kan du her læse om de mest almindelige skadetyper. Kontakt endelig klinikken hvis du har brug for hjælp eller behandling.
 
Ved at følge links nedenfor får du en kortfattet forklaring på de mest hyppige skader i fod og underben. Fælles for dem alle er, at de oftest har en biomekanisk årsag og bedst forebygges og behandles ved at normalisere og fordele belastningen på vævet i det berørte område. 

Eksempler på forskellige løbeskader
 
 
 
 

Butik

Kom ind i vores fysiske løbebutik på Frederikssundsvej 143 og lad vores eksperter hjælpe dig med at finde skoen, der passer til netop din løbestil. Vi har også tøj, udstyr og meget mere.
 

Vælg den rigtige løbesko
Kaiser Løbetest
Book tid til køb af sko
Walkersko / gå-sko
Spørg vores eksperter

Klinik

Vi er specialister i at behandle og forebygge fodrelaterede skader og løbeskader. Vi laver dynamiske fodindlæg, har et hav af sportsbandager, og vores behandlere hjælper rigtig mange.
 

Fysioterapi

Osteopati

Dynamiske fodindlæg

Sportsbandager

Spørg vores eksperter

Træning

Vi har sammensat en række spændende træningstilbud, som vores fysioterapeuter står for. Vi gør meget ud af, at du skal kunne bruge træningen derhjemme.


 

Løbestilsanalyse
Fysioterapeutisk træning
Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort VISA MasterCard American Express JCB Maestro © Copyright Kaiser Sport og Ortopædi ApS · CVR nr: 31048230

Din indkøbskurv er tom