Find inspiration


Vi har samlet en række links, hvis du savner inspiration til træning og forskellige løb!

Forbund
Dansk Atletik Forbund
Dansk Triatlon Forbund

Træningsinspiration
Aktivmotion
AktivTræning
DinForm
iForm
Keep On Moving
LøbeMagasinet
Løbesiden
Motion Online
Sportspladsen

Forskellige løb og arrangementer
I vores kalender finder du en oversigt over forskellige løb og spændende arrangementer i løbet af året. Nogle er vi selv arrangør af, nogle er vi sponsor for og andre synes vi bare godt om.

Klubber
Se de klubber vi samarbejder med – måske er nogle af dem noget for dig?

Sociale medier og nyhedsbrev
Følg os på Facebook og Instagram, der kan du altid se nyt om produkter, viden, arrangementer m.m. Det er også en rigtig god idé at tilmelde sig vores nyhedsbrev
  Klik og se vores kalender for inspirationKlik på billedet og bliv ført direkte til vores kalender med forskellige løb og arrangementer og lad dig inspirere.
 
 

Butik

Kom ind i vores fysiske løbebutik på Frederikssundsvej 143 og lad vores eksperter hjælpe dig med at finde skoen, der passer til netop din løbestil. Vi har også tøj, udstyr og meget mere.
 

Vælg den rigtige løbesko
Kaiser Løbetest
Book tid til køb af sko
Walkersko / gå-sko
Spørg vores eksperter

Klinik

Vi er specialister i at behandle og forebygge fodrelaterede skader og løbeskader. Vi laver dynamiske fodindlæg, har et hav af sportsbandager, og vores behandlere hjælper rigtig mange.
 

Fysioterapi

Osteopati

Dynamiske fodindlæg

Sportsbandager

Spørg vores eksperter

Træning

Vi har sammensat en række spændende træningstilbud, som vores fysioterapeuter står for. Vi gør meget ud af, at du skal kunne bruge træningen derhjemme.


 

Løbestilsanalyse
Fysioterapeutisk træning
Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort VISA MasterCard American Express JCB Maestro © Copyright Kaiser Sport og Ortopædi ApS · CVR nr: 31048230

Din indkøbskurv er tom