FAQ om løbesko


Vi har samlet en række af de spørgsmål, som vi tit får stillet vedr. løbesko. Sig til hvis der er nogle du mangler!

Hvilken løbeskosproducent er den bedste?
Alle skomærker er i princippet lige gode. Det vigtige og svære er at finde lige præcis de løbesko, der tilgodeser dine individuelle behov bedst muligt. Pasform, komfort, tilpas støddæmpning og korrektion af fodens bevægelser er vigtige faktorer i udvælgelsen af skoen, - vigtigere end mærket.

Hvor længe holder en løbesko?
En løbesko holder typisk 800 -1000 km. Over tid slides især mellemsålen og skoens indbyggede evne til stødabsorption, hvilket betyder, at påvirkningen af dit løbemønster forringes. Dermed øges risikoen for skader, og skoen bør skiftes med ovennævnte interval.
 
Jeg har været rigtig godt tilfreds med min nuværende løbesko og har nu fundet samme sko blot en nyere model på udsalg. Kan jeg bare købe den?
Nej, du kan næsten altid være sikker på, at den nyere model er ændret, også selvom den udseendemæssigt ligner den gamle. Mellemsålen og skoens evne til at korrigere fodens bevægelser kan være ændret, og det kan påvirke dit løb og øge risikoen for skader. Derfor er det vigtigt, at du altid bliver testet på løbebånd, når du køber nye løbesko.
 
Skal man bestille tid til at købe løbesko?
Nej, du dukker bare op i butikkens åbningstid. Der er dog mulighed for tidsbestilling på udvalgte dage, hvis du er typen, der har det bedst med at vide præcis, hvornår du skal købe sko. Husk at medbringe dine gamle løbesko, hvis du i forvejen løber. Når vi kan se hvordan dine gamle sko er slidt, kan vi nemlig afdække dine behov endnu mere præcist.

Får man altid lavet løbetest i jeres butik?
Ja altid! Det er vores måde at sikre, at du får de sko, der passer bedst til netop dig. Vær dog obs. på at en Kaiser Løbetest ikke er det samme som en fysioterapeutisk løbestilsanalyse

Kan man vaske løbesko?
Ja, men endelig ikke i vaskemaskinen. Gør du det, så frafalder din reklamationsret. Du risikerer desuden at ødelægge støddæmpningen, at overdelen krymper eller at limen løsner sig. Skrub i stedet skoene med en blød børste og lunkent sæbevand.
 
Hvordan skal jeg helst opbevare mine løbesko?
Dine løbesko bør stå ved stuetemperatur. Mellemsålen kan blive hård og mindre støddæmpende, hvis de står for koldt.
 
 

 
 

Butik

Kom ind i vores fysiske løbebutik på Frederikssundsvej 143 og lad vores eksperter hjælpe dig med at finde skoen, der passer til netop din løbestil. Vi har også tøj, udstyr og meget mere.
 

Vælg den rigtige løbesko
Kaiser Løbetest
Book tid til køb af sko
Walkersko / gå-sko
Spørg vores eksperter

Klinik

Vi er specialister i at behandle og forebygge fodrelaterede skader og løbeskader. Vi laver dynamiske fodindlæg, har et hav af sportsbandager, og vores behandlere hjælper rigtig mange.
 

Fysioterapi

Osteopati

Dynamiske fodindlæg

Sportsbandager

Spørg vores eksperter

Træning

Vi har sammensat en række spændende træningstilbud, som vores fysioterapeuter står for. Vi gør meget ud af, at du skal kunne bruge træningen derhjemme.


 

Løbestilsanalyse
Fysioterapeutisk træning
Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort VISA MasterCard American Express JCB Maestro © Copyright Kaiser Sport og Ortopædi ApS · CVR nr: 31048230

Din indkøbskurv er tom