Dynamiske fodindlæg


Et par dynamiske fodindlæg giver et bedre fundament for bevægelse og mindsker problemer både i fødderne og længere oppe i kroppen.
 
Indlæggene bringer foden tilbage til den udgangsstilling, den fra naturens hånd var tiltænkt, hvilket bl.a. giver muskulaturen et bedre udgangspunkt for at arbejde.
 
Fodindlæg giver dig:
  • bedre kropsholdning
  • bedre arbejdsbetingelser for fodens muskulatur
  • mindre belastning på ledbrusk, ledbånd, sener og muskler
  • færre skader
  • mere hensigtsmæssigt og effektivt bevægemønster
  • bedre stødabsorbering
  • mindre træthed i kroppen
 
Fodindlæg til løbe- og sportssko
Vores dynamiske fodindlæg til fysisk aktivitet er fremstillet i samme fleksible, stødabsorberende materiale som mellemsålen i din løbesko eller indendørssko. Det er ikke kun løbere, vi hjælper, men også idrætsfolk fra fx håndbold, fodbold, atletik, badminton, bordtennis, golf, skøjteløb og cykelryttere.

Fodindlæg til almindelige herre- og damesko
Vi fremstiller naturligvis ikke kun fodindlæg til løbe- og sportssko. Til almindelige sko, hvor der ikke er en løs indersål, laver vi korte fleksible fodindlæg, der ikke fylder ret meget, men alligevel giver foden en god aflastning. Disse indlæg bliver fremstillet efter samme omhyggelige proces som vores dynamiske indlæg.

Mange af de klinikkunder, der har dynamiske indlæg til deres sportssko, har et ekstra sæt fodindlæg til deres almindelige sko. Herudover har ældre mennesker og andre med slidproblemer også stor glæde af vores fodindlæg til aflastning af fødder, ankler, knæ og hofter.
 
Dit valg af fodtøj er også vigtigt
Det er vores overbevisning, at fodindlæg ikke alene kan klare alle dine fodproblemer. Vi fokuserer derfor også på dit fodtøj, fordi vi ved, at den rigtige sko har stor betydning for behandlingsresultatet. Vi vil derfor meget gerne også rådgive dig om dit valg af fodtøj. For det er i samspillet mellem hensigtsmæssigt fodtøj og fodindlæggene, at du får det bedste resultat.


Yderligere information
  Vores dynamiske fodindlæg arbejder sammen med fodens muskulatur og knogler og understøtter og guider blidt fodens naturlige bevægelserSe en lille video om vores fodindlæg


Butik

Kom ind i vores fysiske løbebutik på Frederikssundsvej 143 og lad vores eksperter hjælpe dig med at finde skoen, der passer til netop din løbestil. Vi har også tøj, udstyr og meget mere.
 

Vælg den rigtige løbesko
Kaiser Løbetest
Book tid til køb af sko
Walkersko / gå-sko
Spørg vores eksperter

Klinik

Vi er specialister i at behandle og forebygge fodrelaterede skader og løbeskader. Vi laver dynamiske fodindlæg, har et hav af sportsbandager, og vores behandlere hjælper rigtig mange.
 

Fysioterapi

Osteopati

Dynamiske fodindlæg

Sportsbandager

Spørg vores eksperter

Træning

Vi har sammensat en række spændende træningstilbud, som vores fysioterapeuter står for. Vi gør meget ud af, at du skal kunne bruge træningen derhjemme.


 

Løbestilsanalyse
Fysioterapeutisk træning
Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort VISA MasterCard American Express JCB Maestro © Copyright Kaiser Sport og Ortopædi ApS · CVR nr: 31048230

Din indkøbskurv er tom