Butik


Det er os, du møder, når du kigger ind i butikken på Frederikssundsvej 143. Vi er altid klar med et smil og grundig og kompetent rådgivning. Vi kan kontaktes på tlf. 38 28 69 89 og nogle af os har også en mailadresse.
 

  Christina Stensvig
Fysioterapeutstuderende, ansvarlig for løbehold

Arbejdet i Kaiser Sport og Ortopædi er for mig den perfekte kobling mellem min interesse for løb og mit fysioterapeutstudie. Sammen med erfaring fra min bachelor i idræt og studiet til fysioterapeut kan jeg bruge mine kompetencer til at vejlede og guide kunderne til de helt rigtige løbesko. Jeg brænder for at dele eller give min passion for løb videre. Kaiser Sport og Ortopædi giver unik mulighed for at indgå i et tværfagligt team, som gør, at jeg ser på mennesket i sin helhed og derigennem yder en høj service. I min fritid løber jeg langdistanceløb primært halvmaratons, men har de sidste par år også prøvet kræfter med maraton og triatlon.
     
  Hjarl Kallesøe
Indkøber, ansvarlig for eksterne arrangementer
hjarl@kaisersport.dk

 
Jeg går på arbejde for hver dag at sende kunder ud af døren med en god oplevelse, en oplevelse af at de har fået kompetent og nyttig vejledning i deres valg af løbesko og –tøj. Som teamleder er det mit mål, at mine kolleger hver dag er glade for at gå på arbejde, en glæde der også kommer kunderne til gavn. Jeg står også for vores eksterne arrangementer – hovedsagelig deltagelse i forskellige løbsarrangementer, og jeg nyder at komme ud i ”marken” og snakke med løberne. Jeg løber ca. tre gange om ugen og supplerer med fitnesscenter. Jeg deltager gerne i flere løb sæsonen igennem og nyder det fællesskab, det giver. Distancen kan være alt fra 5 km til halvmaraton. 
     
  Jan Steinicke
Direktør
Tlf. 38 28 69 89, jan@kaisersport.dk


Jeg har været i sportsbranchen, siden jeg var 17 år. Jeg har derfor testet rigtig meget udstyr og har stor erfaring i, hvad der virker. Kunden er det allervigtigste for mig, og jeg nyder at vejlede og hjælpe løbere på alle niveauer, - jeg deler meget gerne ud af min erfaring! Kaiser Sport og Ortopædi har en tredimensionel forståelse, som gør os unik. Vi ser på, hvordan du er bygget, hvordan du bevæger dig, og hvad du bevæger dig i, og denne helhedsforståelse afgørende for mig. Jeg er motionsløber og løber gerne et halv- og helt maraton om året. Løb passer rigtig godt ind i en travl hverdag, det er et mentalt pusterum, og så nyder jeg det sociale aspekt, når man træner sammen mod et fælles mål. 
     
  Jannich Hammer Marker
Partner, butikschef og ansvarlig for Team Kaiser Sport
jannich@kaisersport.dk
 
Jeg sætter en ære i at lytte til kundernes behov, identificere mig med det og hjælpe dem videre. Når de går herfra, er det mit mål, at de har haft en god oplevelse, og at jeg har givet noget af min passion for løb videre. I Kaiser Sport og Ortopædi er jeg vild med vores grundighed og lidt ”nørdede” tilgang, herudover er det et stort hus med tværfaglige kompetencer. Som butikschef sørger jeg for, at vi fungerer som én stor familie. Alle ansatte skal have en lærerig og sjov dag, så vi konstant forbedrer os ift. ny viden og forskning inden for løb og bevægelse. Det skulle gerne smitte af på de kunder, der træder ind af døren, - de vil altid blive mødt med den bedste service, et smil samt den mest professionelle vejledning. Jeg startede med at løbe, da jeg var 9 år og var i min ungdom blandt de tre bedste i Danmark. Siden da har jeg haft en lang periode med fokus på fitness, kost og styrketræning. I 2016 genoptog jeg løbekarrieren med mål om at forbedre mine 5 & 10km tider. Jeg træner på nuværende tidspunkt ca. 40-50km om ugen.
     
  Lasse Schov Jacobsen
Butiksmedarbejder


     
  Simon Nielsen
Fysioterapeutstyderende, ansvarlig for løbehold

Kaiser Sport og Ortopædi er det perfekte sted for mig. Jeg får nemlig lov til at fordybe mig i alle de kunder, som træder ind af døren. Jeg finder altid den bedste løsning, og går aldrig på kompromis. Min viden fra fysioterapeutstudiet koblet sammen med min viden fra Kaiser Sport og Ortopædi samt egne erfaringer giver nogle fantastiske værktøjer, som jeg nyder at kunne give videre til kunderne. Jeg elsker at motivere vores kunder til at finde løbeglæden og få dem til at gå ud af døren med et smil på læben. Min egen løbekarriere startede i begyndelsen af teenageårene, og den har fulgt mig lige siden. De sidste par år har jeg lagt en masse timer i triatlon, som stadig fylder en stor del af min hverdag.
     
   

 


Butik

Kom ind i vores fysiske løbebutik på Frederikssundsvej 143 og lad vores eksperter hjælpe dig med at finde skoen, der passer til netop din løbestil. Vi har også tøj, udstyr og meget mere.
 

Vælg den rigtige løbesko
Kaiser Løbetest
Book tid til køb af sko
Walkersko / gå-sko
Spørg vores eksperter

Klinik

Vi er specialister i at behandle og forebygge fodrelaterede skader og løbeskader. Vi laver dynamiske fodindlæg, har et hav af sportsbandager, og vores behandlere hjælper rigtig mange.
 

Fysioterapi

Osteopati

Dynamiske fodindlæg

Sportsbandager

Spørg vores eksperter

Træning

Vi har sammensat en række spændende træningstilbud, som vores fysioterapeuter står for. Vi gør meget ud af, at du skal kunne bruge træningen derhjemme.


 

Løbestilsanalyse
Fysioterapeutisk træning
Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort VISA MasterCard American Express JCB Maestro © Copyright Kaiser Sport og Ortopædi ApS · CVR nr: 31048230

Din indkøbskurv er tom