Butik


Det er os, du møder, når du kigger ind i butikken på Frederikssundsvej 143. Vi er altid klar med et smil og grundig og kompetent rådgivning. Vi kan kontaktes på tlf. 38 28 69 89 og nogle af os har også en mailadresse.
 

  Camilla Pedersen 
Fysioterapeut
 
Jeg arbejder både på klinikken, hvor jeg fremstiller dynamiske fodindlæg og i butikken, hvor jeg har mange års erfaring med vejledning omkring sko og tilbehør. I kraft af min uddannelse har jeg en bred viden inden for håndtering af diverse skader på bevægeapparatet, primært hvad angår fodrelaterede belastningsskader. Det er super tilfredsstillende at være med til at hjælpe vores kunder over diverse skader og skavanker. Og jeg er stolt af vores meget professionelle tilgang til kunden, hvad enten det er eliteudøveren eller motionsløberen. Løb er min primære sport, og jeg har tidligere prøvet kræfter med både halv-, hel- og ultramaraton.
     
  Christina Stensvig
Fysioterapeutstuderende, ansvarlig for løbehold

Arbejdet i Kaiser Sport og Ortopædi er for mig den perfekte kobling mellem min interesse for løb og mit fysioterapeutstudie. Sammen med erfaring fra min bachelor i idræt og studiet til fysioterapeut kan jeg bruge mine kompetencer til at vejlede og guide kunderne til de helt rigtige løbesko. Jeg brænder for at dele eller give min passion for løb videre. Kaiser Sport og Ortopædi giver unik mulighed for at indgå i et tværfagligt team, som gør, at jeg ser på mennesket i sin helhed og derigennem yder en høj service. I min fritid løber jeg langdistanceløb primært halvmaratons, men har de sidste par år også prøvet kræfter med maraton og triatlon.
     
  Hjarl Kallesøe

Indkøber, ansvarlig for eksterne arrangementer
hjarl@kaisersport.dk

 
Jeg går på arbejde for hver dag at sende kunder ud af døren med en god oplevelse, en oplevelse af at de har fået kompetent og nyttig vejledning i deres valg af løbesko og –tøj. Som teamleder er det mit mål, at mine kolleger hver dag er glade for at gå på arbejde, en glæde der også kommer kunderne til gavn. Jeg står også for vores eksterne arrangementer – hovedsagelig deltagelse i forskellige løbsarrangementer, og jeg nyder at komme ud i ”marken” og snakke med løberne. Jeg løber ca. tre gange om ugen og supplerer med fitnesscenter. Jeg deltager gerne i flere løb sæsonen igennem og nyder det fællesskab, det giver. Distancen kan være alt fra 5 km til halvmaraton. 
     
  Jan Steinicke
Direktør
Tlf. 38 28 69 89, jan@kaisersport.dk


Jeg har været i sportsbranchen, siden jeg var 17 år. Jeg har derfor testet rigtig meget udstyr og har stor erfaring i, hvad der virker. Kunden er det allervigtigste for mig, og jeg nyder at vejlede og hjælpe løbere på alle niveauer, - jeg deler meget gerne ud af min erfaring! Kaiser Sport og Ortopædi har en tredimensionel forståelse, som gør os unik. Vi ser på, hvordan du er bygget, hvordan du bevæger dig, og hvad du bevæger dig i, og denne helhedsforståelse afgørende for mig. Jeg er motionsløber og løber gerne et halv- og helt maraton om året. Løb passer rigtig godt ind i en travl hverdag, det er et mentalt pusterum, og så nyder jeg det sociale aspekt, når man træner sammen mod et fælles mål. 
     
  Jannich Hammer Marker
Partner, butikschef og ansvarlig for Team Kaiser Sport
jannich@kaisersport.dk
 
Jeg sætter en ære i at lytte til kundernes behov, identificere mig med det og hjælpe dem videre. Når de går herfra, er det mit mål, at de har haft en god oplevelse, og at jeg har givet noget af min passion for løb videre. I Kaiser Sport og Ortopædi er jeg vild med vores grundighed og lidt ”nørdede” tilgang, herudover er det et stort hus med tværfaglige kompetencer. Som butikschef sørger jeg for, at vi fungerer som én stor familie. Alle ansatte skal have en lærerig og sjov dag, så vi konstant forbedrer os ift. ny viden og forskning inden for løb og bevægelse. Det skulle gerne smitte af på de kunder, der træder ind af døren, - de vil altid blive mødt med den bedste service, et smil samt den mest professionelle vejledning. Jeg startede med at løbe, da jeg var 9 år og var i min ungdom blandt de tre bedste i Danmark. Siden da har jeg haft en lang periode med fokus på fitness, kost og styrketræning. I 2016 genoptog jeg løbekarrieren med mål om at forbedre mine 5 & 10km tider. Jeg træner på nuværende tidspunkt ca. 40-50km om ugen.
     
  Lasse Schov Jacobsen
Butiksmedarbejder


     
  Mette Busch Petersen
Fysioterapeutstuderende, ansvarlig for løbehold
 
Kaiser Sport og Ortopædi er for mig den mest optimale arena at forene min interesse for løb med mit studie til fysioterapeut. Jeg er primært at finde i butikken, men har også ansvaret for vores løbehold. Rådgivning og vejledning er for mig, de vigtigste parametre for at give kunden den bedste oplevelse og med en baggrund som tidligere elite-fodboldspiller, adventureracer og løber har jeg et bredt interessefelt, som kan udnyttes i mit arbejde hos Kaiser Sport og Ortopædi. Jeg nyder at give min løbeglæde videre til kunden, og benytte de færdigheder, jeg får igennem fysioterapeutstudiet.  I min fritid er jeg både til adventureløb, halvmaraton og diverse trailløb. 
     
  Nickolaj Kaae
Fysioterapeut
nickolaj@kaisersport.dk
 
Pga. min baggrund som fysioterapeut lægger jeg meget vægt på at kunne vejlede, rådgive og hjælpe kunderne med den korrekte viden. Det er alfa og omega for mig, at kunden føler sig i trygge hænder, og at jeg kan begrunde de valg, jeg tager og de råd, jeg giver: "En sko er ikke bare en sko!". Jeg er ret nørdet omkring den biomekaniske del af løbet, - hvordan kroppen bevæger sig, og hvordan den burde bevæge sig mest optimalt. Det er bl.a. derfor, at jeg beskæftiger mig meget med Natural Running i butikken. Træningsmæssigt tager styrketræning det meste af min tid og herudover løber jeg i skoven på trailruterne. Jeg bruger meget af min egen erfaring og kliniske viden om styrketræning, når jeg i butikken vejleder omkring genoptræning og forebyggelse i forhold til løbeskader.

 
     
 

Patrick Tomczyk Aarup
Fysioterapeutstuderende

 

Jobbet hos Kaiser Sport og Ortopædi skaber for mig de perfekte rammer for at kombinere fysioterapistudiet med min passion for løb. I butikken vejleder jeg vores kunder omkring løbesko og udstyr, hvor mit mål er at motivere og skabe en god oplevelse. Ingen dage er ens, idet alle kunder kommer med forskellige forudsætninger, hvilket er utrolig motiverende.  Samarbejdet med klinik og fagfolk styrker mine biomekaniske og anatomiske kompetencer, mens jeg arbejder med det, jeg brænder allermest for. Selv er jeg hovedsageligt til langrend, svømning og bjergbestigning. I skoven løber jeg helst på trailruterne eller helt uden for sporet.

     
  Pernille Holm
Fysioterapeutstuderende

Kaiser Sport og Ortopædi opfylder alle kriterier, man kunne have til et studiejob som fysioterapeutstuderende. For mig skaber butikken perfekte rammer for at kunne tage den viden, jeg får i skolen, til et højere niveau. Der er mulighed for en masse praktisk anvendelse samt fordybelse i den enkelte kunde, der kommer med sin unikke historie. I butikken er der plads til at gå i dybden og nørde detaljer, hvilket giver rig mulighed for konstant at udvikle mine egne evner og udvide mit vidensfelt. Selv løber jeg på motionsplan, går til dans og er gammel redskabsgymnast.

 
     
  Rasmus Iversen
Fysioterapeutstuderende, ansvarlig for løbehold
 
Jeg kan med mit arbejde i Kaiser Sport og Ortopædi få en masse praktisk erfaring, hvor jeg kan bruge en stor del af den viden, som jeg tilegner mig på studiet til fysioterapeut. Det er fedt at kunne fordybe sig i den enkelte kunde og tage stilling til dennes behov, - ikke kun mht. at finde den rette sko men også at kunne give råd og vejledning til diverse problematikker. Ved siden af arbejdet i butikken står jeg for vores løbehold. Det er en sand fornøjelse at se deltagerne rykke sig og selv være med i planlægningen. Jeg bruger selv meget af min fritid på træning, primært er det styrketræning samt løb et par gange i ugen og gerne orienteringsløb.
     
  Simon Nielsen
Fysioterapeutstyderende, ansvarlig for løbehold

Kaiser Sport og Ortopædi er det perfekte sted for mig. Jeg får nemlig lov til at fordybe mig i alle de kunder, som træder ind af døren. Jeg finder altid den bedste løsning, og går aldrig på kompromis. Min viden fra fysioterapeutstudiet koblet sammen med min viden fra Kaiser Sport og Ortopædi samt egne erfaringer giver nogle fantastiske værktøjer, som jeg nyder at kunne give videre til kunderne. Jeg elsker at motivere vores kunder til at finde løbeglæden og få dem til at gå ud af døren med et smil på læben. Min egen løbekarriere startede i begyndelsen af teenageårene, og den har fulgt mig lige siden. De sidste par år har jeg lagt en masse timer i triatlon, som stadig fylder en stor del af min hverdag.
     
   

 


Butik

Kom ind i vores fysiske løbebutik på Frederikssundsvej 143 og lad vores eksperter hjælpe dig med at finde skoen, der passer til netop din løbestil. Vi har også tøj, udstyr og meget mere.
 

Vælg den rigtige løbesko
Kaiser Løbetest
Book tid til køb af sko
Walkersko / gå-sko
Spørg vores eksperter

Klinik

Vi er specialister i at behandle og forebygge fodrelaterede skader og løbeskader. Vi laver dynamiske fodindlæg, har et hav af sportsbandager, og vores behandlere hjælper rigtig mange.
 

Fysioterapi

Osteopati

Dynamiske fodindlæg

Sportsbandager

Spørg vores eksperter

Træning

Vi har sammensat en række spændende træningstilbud, som vores fysioterapeuter står for. Vi gør meget ud af, at du skal kunne bruge træningen derhjemme.


 

Løbestilsanalyse
Fysioterapeutisk træning
Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort VISA MasterCard American Express JCB Maestro © Copyright Kaiser Sport og Ortopædi ApS · CVR nr: 31048230

Din indkøbskurv er tom