Bliv ringet op af en ekspert


Der er ingen grund til at sidde og brænde inde med spørgsmål - bliv i stedet ringet op af en af vores eksperter, det er ganske gratis!

Vi vil utrolig gerne hjælpe, og derfor stiller vi vores eksperter til rådighed for spørgsmål om alt, hvad der relaterer sig til den store viden, vi har samlet i vores butik og klinik. Det kan fx handle om valg af løbesko, træning, skader, forskellige behandlinger, løbeudstyr og meget mere. For at give et lille eksempel:

"Jeg har det sidste stykke tid haft ondt i mine hæle - både når jeg har stået og gået meget eller været aktiv. Det er særlig slemt om morgenen, når jeg tager de første skridt eller ikke har sko på. Hvad kan problemet være, og hvad skal jeg gøre?"

Udfyld felterne med *, - skriv "Eksperthjælp" i emnerubrikken. Du behøver ikke skrive en hel roman, men blot et par stikord/korte sætninger, så tager vi en god snak, når vi ringer dig op. 

Vi ringer tilbage hverdage mellem kl. 10 og 18. Hvis der er et tidspunkt, der passer dig bedre end andre, så er du velkommen til at nævne det, så vil vi gøre, hvad vi kan for at opfylde dit ønskede tidsrum.


 

 
 
Kaiser Sport og Ortopædi
Frederikssundsvej 141-143
2700 Brønshøj
Danmark

CVR-nummer: 31048230
Telefon: 38 28 69 89
Mail: info@kaisersport.dk
Web: http://www.kaisersport.dk

Firmanavn
Navn *
Adresse
Postnummer
By
Telefon *
Mail *
Emne *
Hvor fandt du os?
Besked *
 
Spamtjek *
Indtast teksten der vises i billedet til højre.

Butik

Kom ind i vores fysiske løbebutik på Frederikssundsvej 143 og lad vores eksperter hjælpe dig med at finde skoen, der passer til netop din løbestil. Vi har også tøj, udstyr og meget mere.
 

Vælg den rigtige løbesko
Kaiser Løbetest
Book tid til køb af sko
Walkersko / gå-sko
Spørg vores eksperter

Klinik

Vi er specialister i at behandle og forebygge fodrelaterede skader og løbeskader. Vi laver dynamiske fodindlæg, har et hav af sportsbandager, og vores behandlere hjælper rigtig mange.
 

Fysioterapi

Osteopati

Dynamiske fodindlæg

Sportsbandager

Spørg vores eksperter

Træning

Vi har sammensat en række spændende træningstilbud, som vores fysioterapeuter står for. Vi gør meget ud af, at du skal kunne bruge træningen derhjemme.


 

Løbestilsanalyse
Fysioterapeutisk træning
Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort VISA MasterCard American Express JCB Maestro © Copyright Kaiser Sport og Ortopædi ApS · CVR nr: 31048230

Din indkøbskurv er tom