Bandager til alle skader


Vi har samlet et bredt og funktionelt sortiment af bandager og ortoser, der passer til forskellige skadestyper. Få et overblik her.

Ankler
Ankelbandager til sportsbrug skal kunne fastholde en ustabil ankel i den typiske skadesretning - uden at nedsætte bevægelighed og funktion, og samtidig må den ikke fylde for meget i skoen. Disse modstridende behov opfyldes kun af et ganske få bandager på markedet. Vi har nøje udvalgt et lille sortiment, der virker. De er egnet til både fodbold, håndbold og andre sportsgrene, hvor du bærer fodtøj.
 
Knæ
Knæet har to ledkamre, to menisker, et forreste og bagerste korsbånd og to sideledbånd samt knæskallen på forsiden af knæet. Vores knæortoser og -bandager er udvalgt specifikt til at afhjælpe skader i knæets forskellige strukturer, og derfor har vi et bredt sortiment af bandager til meniskskader og stabilisering af knæskallen samt ortoser til kors- og ledbåndsskader, et-kammer slidgigt og kombinerede skader.

Tommelfingre
Vi føre et lille men godt udvalg af tommelbandager, primært til aflastning af tommelfingerens rodled, som er det led i kroppen, der hyppigst bliver ramt af slidgigt. Bandagerne giver en god aflastning uden at begrænse håndens funktion for meget.
 
Håndled
Håndleddet er et kompliceret led, der ofte rammes af slid- og belastningsskader. Mange sener, muskler, nerver og blodkar passerer herigennem, og monotont arbejde, fx ved et tastatur, kan overbelaste strukturerne. Vores udvalg af håndledsbandager tilgodeser dine behov ved fx musearm og andre belastningsskader i håndled og underarm.
 
Albuer
Albuen er et enkelt hængselled og derfor forholdsvis let at stabilisere med en bandage/ortose. En tennisalbue er den hyppigste belastningsskade omkring albueleddet og underarmen. Skader i selve albueleddet er ofte overstrækningsskader eller brud. Til albuen har vi bandager til bl.a. tennisalbuer og håndboldmålmænd med en overstrakt albue.
 
Skuldre
Skulderen er et kugleled, og derfor er det svært at stabilisere med bandager. I vores sortiment har vi bandager, der kan understøtte skulderleddets normale bevægelser i et rimeligt omfang - uden at det går for meget ud over bevægeligheden.


Yderligere information
 


Eksempel på knæskinner fra DonJoy
 

Butik

Kom ind i vores fysiske løbebutik på Frederikssundsvej 143 og lad vores eksperter hjælpe dig med at finde skoen, der passer til netop din løbestil. Vi har også tøj, udstyr og meget mere.
 

Vælg den rigtige løbesko
Kaiser Løbetest
Book tid til køb af sko
Walkersko / gå-sko
Spørg vores eksperter

Klinik

Vi er specialister i at behandle og forebygge fodrelaterede skader og løbeskader. Vi laver dynamiske fodindlæg, har et hav af sportsbandager, og vores behandlere hjælper rigtig mange.
 

Fysioterapi

Osteopati

Dynamiske fodindlæg

Sportsbandager

Spørg vores eksperter

Træning

Vi har sammensat en række spændende træningstilbud, som vores fysioterapeuter står for. Vi gør meget ud af, at du skal kunne bruge træningen derhjemme.


 

Løbestilsanalyse
Fysioterapeutisk træning
Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort VISA MasterCard American Express JCB Maestro © Copyright Kaiser Sport og Ortopædi ApS · CVR nr: 31048230

Din indkøbskurv er tom